Blog

Latest News

Maurer Imobiliare așează un nou oraș pe harta extinderii naționale – Sighișoara

Noi, Maurer Imobiliare, companie fondată de Simon Maurer, cu 13 ani de experiență în dezvoltare imobiliară și 7 proiecte de mare amploare dezvoltate până în prezent în orașe precum Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Constanța și Cluj-Napoca, ne continuăm extinderea pe plan național.

Sighișoara, cel mai atrăgător şi mai complet ansamblu urban medieval din România, este următorul punct așezat pe harta extinderii de către noi, Maurer Imobiliare. Acest centru urban este  unul din puținele orașe-cetăți locuite din lume, cu peste 150 de case locuite, majoritatea având o vechime de peste 300 de ani.

Păstrând algoritmul, proiectul rezidențial Maurer Residence Sighișoara va reprezenta un cartier rezidențial care va însuma peste  300 de apartamente.

”Acest proiect care se va întinde pe o suprafață de 2,8 hectare de teren, va fi localizat în cartierul 7 Noiembrie și va fi amplasat pe locul fostei baze TCM. Lucrările pentru acest nou proiect vor fi demarate la începutul anului viitor, termenul de recepție pentru primele apartamente fiind preconizat pentru primăvara anului 2021.”, declară Vlad Coman, managerul proiectului Maurer Residence Sighișoara.

Proiectul vizează construcția de blocuri, spații verzi, locuri de joacă, și nu în ultimul rând, un  drum sigur și frumos către un ”acasă” perfect.

”În toate proiectele dezvoltate, Maurer Imobiliare și-a dorit să schimbe modul în care oamenii trăiesc și își construiesc viitorul prin crearea de comunități entuziaste și pline de vitalitate. Maurer Residence Sighișoara va însemna, întocmai, materializarea  acestor valori care stau la baza oricărui proiect aflat sub semnătura noastră”, declară Adela Sipoș, reprezentantul departamentului nostru de marketing în cadrul proiectului Maurer Residence Sighișoara.

Mai multe informații despre proiectele demarate de noi, Maurer Imobiliare, atât în Brașov, cât și în celelalte orașe, se pot obține la numărul: 0733343334.

Alte articole/campanii