Construim visul tău.
Împreună scriem viitorul.

Dincolo de locuințe, ne-am propus să le oferim clienților noștri un stil de viață. Comunitățile ridicate de Maurer Imobiliare în punctele cheie ale României ajung să arate ca adevărate orașe în interiorul orașelor, locuri ideale pentru familii tinere, oaze de liniște pentru vârstnici – oferind o atmosferă de unitate și comuniune.

Planificăm.

Nu credem în șabloane aplicabile pentru fiecare proiect în parte. De aceea, planificăm în detaliu fiecare structură, fiecare compartimentare, fiecare bloc, pentru a se plia pe nevoile și cerințele tale. Așa se face că ansamblurile noastre poartă amprenta pe care tu ai dat-o proiectelor noastre.

Construim.

Ridicăm, în fiecare zi, mai mult decât locuințe. Construim un drum, un model de viață, un model de gândire care să arate că fiecare dintre noi poate să fie schimbarea pentru acestă lume. Suntem conștienți de responsabilitatea așezată pe umerii noștri: suntem aici pentru tine, pentru a-ți aduce la lumină visul.

„Am făcut o promisiune și o voi duce la capăt”

Realizez în fiecare zi că mii de oameni ne-au oferit încrederea lor, și au pus în mâinile noastre poate unul din cele mai prețioase visuri: acela de a avea un ”acasă”.

Simon Maurer

Valorile noastre

Încă de la început, Maurer Imobiliare a însemnat credință și valori!

În 2006, atunci când primul proiect imobiliar începea să capete contur, în fața noastră se deschideau două drumuri: cel al excelenței imobiliare, al posibilității de a schimba harta orașelor cheie din România și cel al implicării sociale. Pentru că ne doream mai mult decât „altfel de locuințe”. Ne doream un altfel „acasă”.

Acum, după mai bine de 12 ani am reușit să ne câștigăm o poziție privileagiată pe piața imobiliară din România. Dar mai presus de atât, am reușit, împreună cu miile de oameni care s-au alăturat cauzei noastre, să arătăm că și aici se poate. Că în inimile românilor mai este încă multă bunătate, ca încă avem oameni care pot să facă diferența și că dorința de a oferi copiilor noștri un viitor mai bun, trece dincolo de orice greutate sau prejudecată.

Respect

Oamenii care ne-au oferit încrederea lor merită tot ce este mai bun, de aceea munca pe care o realizăm în fiecare zi este făcută cu simțul răspunderii de către echipe dedicate proiectelor noastre.

Unitate

Fiecare comunitate ridicată de Maurer Imobiliare este diferită. Și totuși, mii de oameni, veniți din toate colțurile lumii, ajung să numească “acasă” nu doar o locuință, ci transpunerea în realitate a unor valori umane pe care au sperat să le găsească și în România.

Viziune

”Împreună scriem viitorul” nu este doar un slogan, este modul după care ne gândim strategia pe termen lung, pentru că planurile noastre sunt bazate pe o dezvoltare sustenabilă și durabilă.

Îndrăznește să crezi în visul tău!

Noi am făcut acest lucru și, alături de mii de români, am reușit să conturăm un viitor de care să fim mândri.
Dedicarea, implicarea și respectul au fost elementele care au stat la baza a tot ceea ce am reușit să construim, arătând că se poate și altfel.

Mai mult decât o companie. Suntem o familie.

Echipa este motorul oricărei companii. Înțelegând pe deplin acest lucru am ajuns să prețuim fiecare om din familia Maurer Imobiliare.

Fiecare are locul lui. Fiecare completează o parte a imaginii de ansamblu și face posibilă transpunerea în realitate a visurilor clienților noștri.

ECHIPA Maurer Imobiliare
14

Ani experiență

8

Proiecte dezvoltate

6

Orașe în care construim

8124

Apartamente vândute

Mereu ALĂTURI DE TINE

Toate eforturile noastre au că scop satisfacția clienților și zâmbetul pe care îl afișează atunci când ajung acasă. Iar noi facem tot posibiliul că acest zâmbet să nu dispară. În fiecare zi găsim noi moduri de a fi mai aproape de clienții noștri, pentru că viață lor să fie exact așa cum și-o doresc.
PROGRAMUL NOSTRU DE COSTUMER CARE propune o mulțime de beneficii. Ești client Maurer Imobiliare? Ai doar de câștigat! Indiferent de orașul în care locuiești, dacă faci parte din comunitatea Maurer, te bucuri de discounturi și oferte speciale puse la dispoziție de partenerii noștri de încredere

Vezi lista completa de parteneri

MAURER FOR LIFE

Maurer Imobiliare dorește să se implice activ în viața oamenilor din comunitățile formate și să contribuie la asigurarea unei viați trăite în perfectă armonie.

Adoptarea unui stil de viață sănătos este un liant de bază în asigurarea acestui lucru iar centrul de sănătate MAURER FOR LIFE din incinta cartierului Avantgarden3 stă mărturie faptului că Maurer Imobiliare pune accent pe promovarea unui stil de viață sănătos.

Mai multe detalii

Avem o echipă la dispoziția ta

Contactează-ne

Folosiți formularul de mai jos pentru a ne trimite un mesaj. Un agent vă va răspunde în cel mai scurt timp.


AVANTGARDEN3 BRAȘOV

+40 733 343 334

office@maurerimobiliare.ro

Str. Pelicanului nr. 5, Brașov

Maurer Residence Brașov

+40 733 343 334

office@maurerimobiliare.ro

Str. Ioan Popasu nr. 2, Brașov

Maurer Villas Brașov

+40 733 343 334

office@maurerimobiliare.ro

Str. Ioan Popasu nr. 2, Brașov

Maurer Residence Constanța

+40 728 111 777

contact@maurerconstanta.ro

Str. Milano nr. 21, Constanța

Maurer Panoramic CLUJ

+40 784 441 111

cluj@maurerimobiliare.ro

Str. Lalelelor nr. 14, Cluj-Napoca

Maurer RESIDENCE TG. MUREȘ

+40 724 341 931

secretariat.targumures@maurerimobiliare.ro

Str. Băneasa nr. 2, Târgu Mureș

8000