Pe langa sprijin in alegerea casei ideale si informatii complete legate de procesul de lucru, Maurer Villas Brasov te sustine inclusiv in achizitia apartamentului la care visezi impreuna cu familia ta, acela care sa va apartina in totalitate.

Afla care sunt variantele de finantare si alege-o pe cea mai potrivita pentru tine. Un specialist financiar iti va raspunde la orice intrebari legate de contract si te va asista in procurarea tuturor documentelor de care ai nevoie.

Cumpara in siguranta

Acum ca ai trecut de cel mai dificil pas, acela de a lua decizitia achizitiei unui apartament in Brasov, poti rasufla linistit, deoarece ai suport total din partea unei echipe de profesionisti.
Ai posibilitatea platii in 3 transe, de a incheia un contract direct cu dezvoltatorul sau de a dezvolta un plan de rambursare pe termen lung, cu o banca la alegerea ta.
Iar pentru a-ti face achizitia placuta si mai usoara, la plata integrala, beneficiezi de un discount, iar suma ramas o poti investi in decorarea apartamentului.

Plata integrala aduce cu sine linistea si siguranta achizitiei oricarui apartament cu 2 camere in Brasov, a unui Studio sau a caminului care sa intregeasca familia. In plus, achitand suma integrala, pretul final va fi mai mic.
Investiti intr-o propritate cu valoare stabila pe termen lung, neafectata de inflatie.
Achitati integral la incheierea contractului pentru a beneficia de cel mai mic pret din oferta.

Calculator rate

Vrem sa fii complet informat, inainte de a-ti alege locuinta de vis. Poti lua legatura cu noi, pentru orice detaliu care te intereseaza.

Cum iti putem fi de folos?

  TELEFON

  0739 080 803

  BIROU VANZARI

  Strada Ioan Popasu nr. 2, Brașov

  Program birou vânzări:
  Luni-Joi 08:00-18:00
  Vineri 08:00-15:30
  Sâmbătă Închis
  Duminică Închis

  Program birou Administrație:
  Luni 09:00 - 13:00
  Marți 13:00 - 19:00
  Miercuri 09:00 - 13:00
  Joi 13:00 - 17:00
  Vineri 08:00 - 12:00

  Top