adas

Concept nou de studiouri in Brasov

Un studio in Brasov nu se adreseaza doar localnicilor, ci locuitorilor din intreaga tara sau chiar si cetanilor straini, care se indragostesc de o priveliste mirifica si tot ce are de oferit acest oras. Cu un spatiu generos si un raport echilibrat intre calitate si confort, studiourile din Brasov sunt alegerea oamenilor care vor sa puna bazele unui viitor prosper si, la fel ca noi, pun binele familie pe primul loc.

Obisnuiti sa ne asumam riscuri si inarmati cu un simt puternic dezvoltat pentru inovatie, am luat tot ce era mai bun din Occident si am adus la noi in tara un concept nou de studiouri, ridicate in cladiri cu inaltimi joase, pentru a beneficia de un confort sporit. Modul in care sunt compartimentate studiourile din Brasov iti permit sa faci tot ceea ce iti place, separat de camera de dormit.

Pentru ca am ales sa construim inteligent si sa oferim toate functionaliatile atat de necesare intr-o locuinta, Maurer Villas este o investitie fiabila chiar si pentru cuplurile care aleg sa isi construiasca viitorul alaturi de noi, iar acest fapt a devenit posibil datorita apropierii acestor locuinte de apartamente cu 2 camere in Brasov.

  • Apartamentele se predau complet finisate

  • Boxa la demisol inclusa in pret

  • Locuri de parcare supraterane si subterane

  • Serviciu propriu de administratie

  • Metode de finantare multiple

In plus, datorita suprafetei nu prea extinse, studio-urile sunt relativ usor de intretinut, iar costurile utilitatilor reduse. Sunt ideale pentru cei care isi doresc o locuinta confortabila si avantajoasa din punct de vedere al investitiei.

Studio-uri noi in Brasov

Nota: Toate informatiile, schitele si pozele au exclusiv scop de prezentare!

Pretul imobilelor suporta modificari in functie de suprafata balconului.

Metode de finantare

Daca acest tip de locuinta se doveste a fi potrivita pentru tine, Maurer Residence iti pune la dispozitie mai multe variante de plata printre care:

    Top