adas

Avantajele unei garsoniere

Sunt oameni care nu cauta decat un spatiu mic, usor de intretinut, dar care sa dispuna de toate facilitatile necesare unui trai modern. Pentru ei am construit aceste garsoniere in Brasov si le-am compartimentat astfel incat senzatia ca ceva lipseste sa nu existe. Cu un aspect primitor si o forma generala spatioasa, garsoniere de la Maurer Villas sunt printre putinele constructii de aceste dimensiuni care dispun de un balcon, unde poti petrece momente placute admirand un peisaj de vis.

Cand am inceput sa trasam proiectul, ne-am gandit la oamenii pe care ii vom face fericiti, iar zambetele de multumire pe care le-am primit pana acum ne-au facuta sa acordam o atentie deosebita acestor constructii, deoarece ne-am dorit sa nu scapam din vedere nici macar un centimetru patrat. Calitatea este redata de finisajele si materialele de prima clasa, iar rezultatul este unul de care cu siguranta te vei indragosti chiar de la prima vedere.

Chiar daca spatiul joaca un rol vital in confortul unei garsoniere in Brasov, lumina este la fel de importanta, fapt pentru care am creat o locuinta care sa poata fi invaluita de lumina naturala si in care sa patrunda cu usurinta aerul proaspat si curat, pastrat de spatiile verzi de care dispune Maurer Villas.

  • Garsonierele se predau complet finisate

  • Boxa la demisol inclusa in pret

  • Locuri de parcare supraterane si subterane

  • Serviciu propriu de administratie

  • Metode de finantare multiple

La Maurer Villas nu primesti doar un apartament, ci primesti o atmosfera. Aceasta se simte inca de cand ne calci pragul prima oara. Se simte ca suntem o familie ce dorim sa crestem, sa ne putem mandri in continuare cu increderea oferita de clientii nostri si de calitatea cu care am ales sa construim.

 

Garsoniere noi in Villas

Nota: Toate informatiile, schitele si pozele au exclusiv scop de prezentare!

Preturile contin TVA de 5%. Pretul imobilelor suporta modificari in functie de suprafata balconului.

Metode de finantare

Daca acest tip de locuinta se doveste a fi potrivita pentru tine, Maurer Residence iti pune la dispozitie mai multe variante de plata printre care:

    Top