adas

De ce să alegi un apartament duplex cu 4 camere?

Daca vrei să te bucuri de o locuinta construita in acord cu standardele occidentale de calitate, apartamentele duplex cu 4 camere nu mai constituie de foarte mult timp un mit, ci o realitate pentru care din ce in ce mai multe familii opteaza.

La Maurer Villas, apartamentele cu 4 camere sunt dispuse pe doua nivele, dintre care, cel superior este situat la mansarda, unde am avut grija ca privelistea sa fie una de basm. Ne-am gandit sa exploatam cat mai util posibil incaperile, inclusiv zona special conceputa pentru relaxare, asa ca am proiectat o terasa cu adevarat impresionanta, ce insumeaza o suprafata de pana la 15 mp, perfect functionala indiferent de sezon.

Faptul ca living-ul si bucataria sunt delimitate de dormitoare, iar ferestrele pentru care am optat sunt de dimensiuni generoase, astfel incat sa te bucuri de lumina naturala din plin, reprezinta un real beneficiu din toate punctele de vedere, oferind un plus de confort si intimitate.

Fiind dispuse pe doua nivele, incaperile sunt conectate printr-o scara interioara, facand legatura intre etajul inferior, unde de regula se afla bucataria, baia și living-ul, iar la etajul superior sunt amenajate dormitoarele si ce-a de-a doua baie. Datorita comartimentarii pe doua nivele spatiul poate fi valorifcat mult mai eficient, iar suprafetele sunt intr-adevar generoase.

  • Apartamentele se predau complet finisate

  • Boxa la demisol inclusa in pret

  • Locuri de parcare supraterane si subterane

  • Serviciu propriu de administratie

  • Metode de finantare multiple

La Maurer Villas Brasov nu primesti doar un apartament, ci primesti o atmosfera. Aceasta se simte inca de cand ne calci pragul prima oara. Se simte ca suntem o familie ce dorim sa crestem, sa ne putem mandri in continuare cu increderea oferita de clientii nostri si de calitatea cu care am ales sa construim.

Apartamente de 4 camere noi in Villas

Nota: Toate informatiile, schitele si pozele au exclusiv scop de prezentare!

Prețurile nu conțin TVA. Pretul imobilelor suporta modificari in functie de suprafata balconului.

Metode de finantare

Daca acest tip de locuinta se doveste a fi potrivita pentru tine, Maurer Residence iti pune la dispozitie mai multe variante de plata printre care:

Top