adas

De ce să alegi un apartament duplex cu 3 camere?

Pentru familiile care isi doresc sa se bucure de suprafete cat mai generoase, apartamentele duplex cu 3 camere reprezinta o solutie viabilă si foarte accesibila. Fie ca ai o familie mare, sau te afli la început de drum, avantajele sunt numeroase, te vei bucura de confort si relaxare în spatii inteligent gandite si proiectate astfel incat fiecare membru al familiei sa poata beneficia de intimitate si confort.

Apartamentele duplex cu 3 camere sunt perfecte pentru momentele petrecute alaturi de prieteni, deoarece terasa si spatiul de locuit nu doar că sunt foarte primitoare, dar constituie si un mijloc foarte potrivit pentru socializare, mai ales ca vei avea sufiecient spatiu pentru a gazdui cat mai multi oaspeti.

Oricare ar fi preferintele tale, echipa noastra este in permanenta alaturi de tine pentru a te ajuta sa faci alegerea corecta, de care sa te bucuri toata viata. Daca vrei o bucatarie inchisa sau open space, un living pentru a putea lua cina in familie, un balcon pentru momentele de relaxare de la amiază, poti avea toate acestea si le poti personaliza dupa bunul plac.
Un apartament duplex in Brasov cu 3 camere este locul ideal pe care il poti numi cu adevarat ACASA!

Calitatea apartamentelor este intregita de finisajele moderne, sistemele intelgente de izolatie si materialele provenite de la cei mai buni furnizori de pe piata, in plus, clientii nostri au posibilitatea de a alege dintr-o gama foarte variata de finisaje, in functie de propriile exigente. Pentru ca nu doar aspectul exterior conteaza si, de multe ori, ce nu se afla la vedere poate fi chiar mai important, am selectat cele mai bune tipuri de conducete pentru apa si gaze, acestea avand o circulatie fluida, la orice ora din zi si din noapte.

 • Apartamentele se predau complet finisate

 • Boxa la demisol inclusa in pret

 • Locuri de parcare supraterane si subterane

 • Serviciu propriu de administratie

 • Metode de finantare multiple

La Maurer Villas Brasov nu primesti doar un apartament, ci primesti o atmosfera. Aceasta se simte inca de cand ne calci pragul prima oara. Se simte ca suntem o familie ce dorim sa crestem, sa ne putem mandri in continuare cu increderea oferita de clientii nostri si de calitatea cu care am ales sa construim.

Apartamente duplex de 3 camere in Maurer Villas Brasov

Nota: Toate informatiile, schitele si pozele au exclusiv scop de prezentare!

Prețurile nu conțin TVA Pretul imobilelor suporta modificari in functie de suprafata balconului.

Metode de finantare

Daca acest tip de locuinta se doveste a fi potrivita pentru tine, Maurer Residence iti pune la dispozitie mai multe variante de plata printre care:

 • TELEFON

  +40739 080 803

 • BIROU VANZARI

  Strada Ioan Popasu nr.2, Brașov

  Program birou vânzări:
  Luni-Joi 08:00-18:00
  Vineri 08:00-15:30
  Sâmbătă Închis
  Duminică Închis

  Program birou Administrație:
  Luni 09:00 – 13:00
  Marți 13:00 – 19:00
  Miercuri 09:00 – 13:00
  Joi 13:00 – 17:00
  Vineri 08:00 – 12:00

Top