adas

De ce un apartament cu 3 camere in Brasov?

Distribuite pe o suprafata atat de mare si gandite pentru a intruni toate asteptarile, apartamentele cu 3 camere in Brasov se ridica la standardele celor mai moderne locuinte si faciliteaza modul de viata al oamenilor care isi iubesc familia si vor sa isi tina prietenii aproape. Fara sa facem un compromis din punct de vedere al spatiului, am desenat planul acestor apartamente, astfel incat sa obtinem maximum de confort pentru tine.

Finisajele moderne si materialele de cea mai buna calitate, intregesc superioritatea acestor apartamente cu 3 camere in Brasov. Pentru ca nu doar aspectul exterior conteaza si, de multe ori, ce nu se afla la vedere poate fi chiar mai important, am selectat cele mai bune tipuri de conducete pentru apa si gaze, acestea avand o circulatie fluida, la orice ora din zi si din noapte. De asemenea, la alegere, iti potri exprima preferintele legate de iluminarea apartamentului, iar impreuna putem gasi o solutie care sa fie pe placul tau.

Apartamentele cu 3 camere in Brasov sunt ideale pentru cuplurile care desfasoara activitati impreuna, dar si separat, pentru familiile care vor sa ofere copiilor propria camera sau chiar pentru cei care vor sa locuiasca singuri, dar sa aiba in permanenta destul loc pentru a caza mai multi oaspeti.

Daca visezi la o familie numeroasa, un apartament in Brasov cu 3 camere este alegerea ideala. Cei mici se vor bucura de serile placute si distractive, iar in acelasi timp isi vor dezvolta simtul responsabilitatii fata de camera proprie si restul lucrurilor care le apartin. Va putea sa primeasca in vizita prieteni cu care sa se joace si cu care sa dezvolte relatii stranse care, de multe ori, pot dura o viata intreaga.

Oricare ar fi motivele tale, Maurer Residence iti este in permanenta alaturi pentru a te ajuta sa faci alegerea de care sa te bucuri toata viata. Daca vrei o bucatarie inchisa sau open space, un living pentru a putea lua cina in familie, un balcon pentru siestele binemeritate de la amiza, poti avea toate acestea si sa le personalizezi asa cum iti doresti. Un apartament in Brasov cu 3 camere este locul caruia sa-i spui acasa.

  • Apartamentele se predau complet finisate

  • Boxa la demisol inclusa in pret

  • Locuri de parcare supraterane si subterane

  • Serviciu propriu de administratie

  • Metode de finantare multiple

La Maurer Villas Brasov nu primesti doar un apartament, ci primesti o atmosfera. Aceasta se simte inca de cand ne calci pragul prima oara. Se simte ca suntem o familie ce dorim sa crestem, sa ne putem mandri in continuare cu increderea oferita de clientii nostri si de calitatea cu care am ales sa construim.

Apartamente de 3 camere noi in Villas Brasov

Preturi incepand de la 121.050 € + TVA

Nota: Toate informatiile, schitele si pozele au exclusiv scop de prezentare!

Preturile nu contin TVA. Pretul imobilelor suporta modificari in functie de suprafata balconului.

Metode de finantare

Daca acest tip de locuinta se doveste a fi potrivita pentru tine, Maurer Residence iti pune la dispozitie mai multe variante de plata printre care:

    Top