adas

De ce sa alegi un apartament cu 2 camere situat la mansarda?

Decizia de a achizitiona un apartament nu este una tocmai simpla, este o investitie pe termen lung astfel ca trebuie avute in vedere toate aspectele ce tin de amplasare, calitate, finisaje și nu in ultimul rand, de structura apartamentului, care trebuie sa se plieze perfect in functie nevoile, posibilitatile si exigentele clientilor nostri.

Tratam fiecare client cu acelasi respect si profesionalism, iar fiecare colaborare ne bucuram sa descoperim si sa cunoastem oameni noi, pe care ii ajutam sa isi vada visurile transpuse in realitate. Vino sa incepem proiectul tau si sa cladim impreuna un viitor solid, de care sa te bucuri acum impreuna cu familia, iar cei mici sa iti multumeasca mai tarziu pentru alegerea potrivita pe care ai facut-o!

Un apartament cu 2 camere situat la mansarda complexului Maurer Villas, este caminul perfect pentru familiile unite, care vor sa petreaca timp de calitate impreuna, dar in acelasi timp isi doresc sa aiba suficient spatiu si pentru activitatile proprii de relaxare, sa isi exerseze hobby-urile sau sa se bucure in voie de calmul si linistea sufleteasca pe care le ofera acest camin.

Living-ul spatios, bucatariile open space sau inchise, balcoanele de unde poti respira cel mai curat aer sunt doar cateva dintre argumentele ce ne plaseaza inaintea altor apartamente cu 2 camere in Brasov.

  • Apartamentele se predau complet finisate

  • Boxa la demisol inclusa in pret

  • Locuri de parcare supraterane si subterane

  • Serviciu propriu de administratie

  • Metode de finantare multiple

Un apartament cu 2 camere la mansarda in Villas are toate argumentele pentru a deveni urmatoare ta casa, care sa ofere familiei tale confortul si stabilitatea de care are nevoie, in timp ce se bucura de cele mai moderne functionalitati.

Apartamente de 2 camere la mansarda in Villas Brasov

Preturi incepand de la 57,500€

Nota: Toate informatiile, schitele si pozele au exclusiv scop de prezentare!

Preturile contin TVA de 5%. Pretul imobilelor suporta modificari in functie de suprafata balconului.

Metode de finantare

Daca acest tip de locuinta se doveste a fi potrivita pentru tine, Maurer Residence iti pune la dispozitie mai multe variante de plata printre care:

Top