adas

Avantajele apartamentelor de 2 camere

Un apartament cu 2 camere in Brasov este caminul perfect pentru familiile unite, care vor sa petreaca timp de calitate impreuna, dar sa aiba loc si pentru activitatile proprii de relaxare, sa-si exerseze hobby-urile sau sa se bucure in voie de calmul si linistea sufleteasca pe care le ofera acest camin. Living-ul spatios, bucatariile open space sau inchise, balcoanele de unde poti respira cel mai curat aer sunt doar cateva dintre argumentele ce ne plaseaza inaintea altor apartamente cu 2 camere in Brasov.

Te intampinam cu oferte care sa iti intruneasca nevoile, sa-ti satisfaca cerintele si sa ai siguranta ca ai facut cea mai buna alegere. Finisajele premium pe care le alegem fara exceptie pentru toate apartamentele noastre si faptul ca esti in permanenta informat cu privire la felul in care lucram si ne implicam in fiecare proiect sunt motive care te vor face sa te simti, in familia noastra, exact ca la tine acasa.

Din dragoste pentru natura si din grija pentru sanatatea ta si a familie tale, am inconjurat Maurer Villas cu spatii verzi, care sa pastreze in permanenta aerul proaspat si curat al muntelui. Siguranta este pe primul pentru noi, de aceea am ales sa construim spatiile de joaca dupa ultimele norme de protectie, iar copilul tau sa se dezvolte intr-un mediu sanatos.

Tratam fiecare client cu acelasi respect si profesionalism, iar fiecare colaborare ne bucuram sa descoperim si sa cunoastem oameni noi, pe care ii ajutam sa isi vada visurile transpuse in realitate. Vino sa incepem proiectul tau si sa cladim impreuna un viitor solid, de care sa te bucuri acum impreuna cu familia, iar cei mici sa iti multumeasca mai tarziu pentru alegerea potrivita pe care ai facut-o. Cand lucrezi cu Maurer Residence, lucrezi cu viitorul care, la noi, intotdeauna va fi unul prosper, datorita legaturilor stranse pe care le dezvoltam cu oamenii.

  • Apartamentele se predau complet finisate

  • Boxa la demisol inclusa in pret

  • Locuri de parcare supraterane si subterane

  • Serviciu propriu de administratie

  • Metode de finantare multiple

Un apartament cu 2 camere in Villas are toate argumentele pentru a deveni urmatoare ta casa, care sa ofere familiei tale confortul si stabilitatea de care are nevoie, in timp ce se bucura de cele mai moderne functionalitati.

Apartamente de 2 camere in Villas Brasov

Nota: Toate informatiile, schitele si pozele au exclusiv scop de prezentare!

Preturile contin TVA de 5%. Pretul imobilelor suporta modificari in functie de suprafata balconului.

Metode de finantare

Daca acest tip de locuinta se doveste a fi potrivita pentru tine, Maurer Residence iti pune la dispozitie mai multe variante de plata printre care:

    Top