adas

De ce să optezi pentru un apartament de 2,5 camere la mansarda?

Pentru ca am ales sa construim inteligent, astfel incat spatiul sa poata fi optimizat intr-un mod cat mai practic, apartamentele cu 2,5 camere din cadrul proiectului Maurer Villas, reprezinta o alegere inspirata, daca te afli in cautarea unui apartament care sa intruneasca toate elementele necesare locului pe care sa il numesti ACASA.

Suprafata unui apartament cu 2,5 camere este considerabil mai extinsa si mult mai aerisita, comparativ cu un apartament de 2 camere, iar daca optezi pentru un apartament cu bucatarie open space, amplasarea electrocasnicelor si imbinarea elementelor de mobilier, vor perimite amenajarea unui spatiu modern, perfect pentru micile momente de relaxare petrecute alaturi de cei dragi.

Diferenta sta in detalii, iar noi de-alungul timpului am reușit cu brio sa ne detasam se stilul clasic in care sunt construite locuintele, asa ca venim cu un suflu nou in materie de arhitectură si am conceput special pentru confortul clientilor nostri, apartamentele de 2,5 camere cu suprafete generose, situate la mansarda. Pe langă living, dormitor si bucatarie, cea de-a treia incăpere poate fi transformata foarte usor fie intr-un spatiu de joaca pentru cei mici, unde isi pot consuma energia in voie, fie in dressing, birou, sau chiar camera de gaming pentru pasionatii de tehnologie.

  • Apartamentele se predau complet finisate

  • Boxa la demisol inclusa in pret

  • Locuri de parcare supraterane si subterane

  • Serviciu propriu de administratie

  • Metode de finantare multiple

La Maurer Villas Brasov nu primesti doar un apartament, ci primesti o atmosfera. Aceasta se simte inca de cand ne calci pragul prima oara. Se simte ca suntem o familie ce dorim sa crestem, sa ne putem mandri in continuare cu increderea oferita de clientii nostri si de calitatea cu care am ales sa construim.

Apartamente de 2,5 camere noi la mansarda in Villas Brasov

Preturi incepand de la 81,300€

Nota: Toate informatiile, schitele si pozele au exclusiv scop de prezentare!

Preturile contin TVA de 5%. Pretul imobilelor suporta modificari in functie de suprafata balconului.

Metode de finantare

Daca acest tip de locuinta se doveste a fi potrivita pentru tine, Maurer Residence iti pune la dispozitie mai multe variante de plata printre care:

Top