adas

De ce un Apartament cu 4 camenere in Villas?

Cand vine vorba de familia ta, vrei sa le oferi tot ce este mai bun, iar un apartament cu 4 camere in Brasov reprezinta etalonul satisfactiei in materie de confort. Cu un design impresionat si diferite de orice apartamente, acestea impresioneaza prin spatialitatea lor si se impun prin multitudinea de facilitati pe care le ofera. Imaginea de ansamblu pe care o vei avea asupra imprejurimilor iti va taia rasuflarea, iar cei mici vor avea suficient spatiu pentru joaca sau pentru a-si exersa talentele artistice.

Marimea terasei inclusa in pachetul unui Apartament cu 4 camere in Brasov, si care in unele cazuri o depaseste pe cea a apartamentului, iti permite sa faci atat de multe lucuri incat prietenii tai nu vor dori sa mai plece mai plece de la tine. Weekendurile de vara destinate relaxarii, diminetile cu parfum aromat de cafea si ninsorile parca scoase din povesti sunt si mai frumoase, de pe terasa propriului tau apartament.

  • Apartamentele se predau complet finisate

  • Boxa la demisol inclusa in pret

  • Locuri de parcare supraterane si subterane

  • Serviciu propriu de administratie

  • Metode de finantare multiple

La Maurer Residence Brasov nu primesti doar un apartament, ci primesti o atmosfera. Aceasta se simte inca de cand ne calci pragul prima oara. Se simte ca suntem o familie ce dorim sa crestem, sa ne putem mandri in continuare cu increderea oferita de clientii nostri si de calitatea cu care am ales sa construim.

Apartament cu 4 camere in Villas

Nota: Toate informatiile, schitele si pozele au exclusiv scop de prezentare!

Preturile contin TVA de 5%. Pretul imobilelor suporta modificari in functie de suprafata balconului.

Metode de finantare

Daca acest tip de locuinta se doveste a fi potrivita pentru tine, Maurer Residence iti pune la dispozitie mai multe variante de plata printre care:

Top