Misiunea noastră este ca tu să ajungi cât mai repede în casa pe care ai visat-o, totuși nu putem neglija unul dintre cele mai importante aspecte în alegerea unei locuințe, astfel am creat mai multe variante de finanțare care să îți vină în ajutor.

Analizează variantele de finanțare pe care ți le-am pregătit și alege-o pe cea care se pliază cel mai bine nevoilor tale. Consultanții nostri în vânzări îți vor fi alături pe parcursul întregului proces de achiziție, îți punem la dispoziție toate informațiile și resursele necesare, pentru ca tu să ai convingerea că ai făcut alegerea care să conteze.

Cumpara acum, bucura-te toata viata

Acum ești mai aproape decât crezi de visul de a avea propriul apartament. Poți opta pentru varianta plății în 3 tranșe, să întocmești un plan de rate la dezvoltator sau să aplici pentru unul din programele de rate bancare imobiliare. Dacă alegi să plătești integral, noi te răsplătim cu un discount din suma totală, de care beneficiezi pe loc. Orice variantă ai alege, ne bucurăm că ai ales să faci parte din comunitatea Maurer Residence Brașov!

Plata integrală a unui apartament din cadrul complexului Maurer Residence Brașov, aduce cu sine un pachet de beneficii unice, printre care amintim discountul pe care îl vei primi pe loc, la semnarea contractului.
IInvestiți într-o propritate cu valoare stabilă pe termen lung, neafectată de inflație.
Achitați integral la încheierea contractului pentru a beneficia de cel mai mic preț din ofertă.

Vrem sa fii complet informat, inainte de a-ti alege locuinta de vis. Poti lua legatura cu noi, pentru orice detaliu care te intereseaza.

Cum iti putem fi de folos?

TELEFON

0733 343 334

BIROU VANZARI

Strada Ioan Popasu nr. 2, Brașov

Program birou vânzări:
Luni-Joi 08:00-18:00
Vineri 08:00-15:30
Sâmbătă Închis
Duminică Închis

Program birou Administrație:
Luni 09:00 - 13:00
Marți 13:00 - 19:00
Miercuri 09:00 - 13:00
Joi 13:00 - 17:00
Vineri 08:00 - 12:00

Top