Deoarece lucram pentru tine, sa ajungi in casa pe care ai visat-o, am creat mai multe pachete de finantare care sa iti vina in ajutor. Iti punem la dispozitie resurse viabile cu ajutorul carora poti achizitiona orice produse aflate in oferta de apartamente de vanzare in Brasov.

Analizeaza variantele de finantare de la Maurer Residence Brasov si alege-o pe cea mai avantajoasa. Un agenta te va indruma si iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie.

Cumpara acum, bucura-te toata viata

Acum esti mai aproape de a te muta in viitorul tau apartament, care te asteapta cu usa deschisa. Poti opta pentru varianta platii in 3 transe, sa intocmesti un plan de rate la dezvoltator sau sa aplici pentru unul din programele de rate bancare imobiliare. Daca alegi sa platesti integral, noi te rasplatim cu un discount din suma totala, de care beneficiezi pe loc. Orice varianta ai alege, ne bucuram ca ai ales sa faci parte din comunitatea Maurer Residence Brasov.

Plata integrala a unui apartament cu 2 camere in Brasov, sau a oricarui imobil din oferta Maurer Residence, aduce aduce cu sine un pachet de beneficii, printre care amintim discountul pe care il vei primi pe loc, la semnarea contractului.
Investiti intr-o propritate cu valoare stabila pe termen lung, neafectata de inflatie.
Achitati integral la incheierea contractului pentru a beneficia de cel mai mic pret din oferta.

Vrem sa fii complet informat, inainte de a-ti alege locuinta de vis. Poti lua legatura cu noi, pentru orice detaliu care te intereseaza.

Cum iti putem fi de folos?

Top