adas

Concept nou de studiouri in Brasov

Cu o doza semnificativa de curaj, creativitate din partea arhitectilor si priceperea inginerilor nostri, am spulberat miturile legate de apartamentele de tip studio. Am desenat un plan indraznet pe care l-am pus imediat in aplicare, astfel am realizat o locuinta care sa tinda usor catre un apartament cu 2 camere, dar la un pret mai mic.

Am compartimentat studiourile astfel incat camera de dormit sa fie separata living, pentru a spori confortul si a beneficia de tot spatiul disponibil pentru locuit. Apartamentele studio din Brasov sunt gandite pentru studentii sau tinerii aflati la inceput de drum, dar care nu vor sa un compromis din punct de vedere al calitatii propriei case.

Datorita modului inteligent in care sunt construite si functionalitatii lor, inclusiv cuplurile aleg sa investeasca intr-un studio apropiat ca structura de un apartament. Fapt ce ne da incredere si ne bucura in acelasi timp ca am reusit sa ne ridicam la asteptarile oamenilor si le-am inteles nevoile. Maurer Residence construieste pentru tine si bunastarea ta si a familiei tale.

  • Apartamentele se predau complet finisate

  • Boxa inclusa in pret la demisol

  • Locuri de parcare subterane si supraterane

  • Serviciu de administratie

  • Diverse metode de finantare

In plus, datorita suprafetei nu prea extinse, studio-urile sunt relativ usor de intretinut, iar costurile utilitatilor reduse. Sunt ideale pentru cei care isi doresc o locuinta confortabila si avantajoasa din punct de vedere al investitiei.

Studio-uri noi in Brasov

Nota: Toate informatiile, schitele si pozele au exclusiv scop de prezentare!

Preturile contin TVA de 5%. Pretul imobilelor suporta modificari in functie de suprafata balconului.

Metode de finantare

Daca acest tip de locuinta se doveste a fi potrivita pentru tine, Maurer Residence iti pune la dispozitie mai multe variante de plata printre care:

Top