adas

Concept nou de studiouri in Brasov

Cu o doză semnificativă de curaj, creativitate din partea arhitecților și priceperea inginerilor noștri, am spulberat miturile legate de apartamentele de tip studio. Am desenat un plan îndrăzneț pe care l-am pus imediat în aplicare, astfel am realizat o locuință care să tindă ușor către un apartament cu 2 camere, dar la un preț mai mic.

Am compartimentat studiourile astfel încât camera de dormit să fie separată de living, pentru a spori confortul și a beneficia de tot spațiul disponibil pentru locuit. Apartamentele studio de la Maurer Residence Brașov sunt gândite atât pentru studenți cât și pentru tinerii aflați la început de drum, dar care nu vor să un compromis din punct de vedere al calității propriei case.

Datorită modului inteligent în care sunt construite și funcționalității lor, inclusiv cuplurile aleg să investească într-un studio apropiat ca structura de un apartament. Fapt ce ne dă încredere și ne confirmă că am reușit să ne ridicăm la nivelul așteptărilor clienților noștri și le-am înțeles pe deplin nevoile. Maurer Residence Brașov construiește pentru bunăstarea ta și a familiei tale!

  • Apartamentele se predau complet finisate

  • Boxa inclusa in pret la demisol

  • Locuri de parcare subterane si supraterane

  • Serviciu de administratie

  • Diverse metode de finantare

In plus, datorita suprafetei nu prea extinse, studio-urile sunt relativ usor de intretinut, iar costurile utilitatilor reduse. Sunt ideale pentru cei care isi doresc o locuinta confortabila si avantajoasa din punct de vedere al investitiei.

Studio-uri noi in Brasov

Nota: Toate informatiile, schitele si pozele au exclusiv scop de prezentare!

Preturile contin TVA de 5%. Pretul imobilelor suporta modificari in functie de suprafata balconului.

Metode de finantare

Daca acest tip de locuinta se doveste a fi potrivita pentru tine, Maurer Residence iti pune la dispozitie mai multe variante de plata printre care:

Top
Maurer Residence Brasov

Maurer Residence Brasov