adas

Avantajele unei garsoniere

Stim cat de important este sa ai un spatiu doar al tau, dar mai ales ca acesta sa fie confortabil si sa sporeasca senzatia de independenta pe care o aduce cu sine. Tranzitia de la o casa comuna, pe care o imparti cu familia sau pretenii, este mai lina cu Maurar Residence, iar gratie implinirii depline spre care tindem, aceasta schimbare iti va duce doar beneficii.

O camera cocheta, pusa in lumina de un design select, inmagazineaza toate nevoiele tale de confort emotional si liniste sufleteasca. Bucuria de a personaliza o garsoniera in Brasov este cu atat mai mare cu cat poti apela la sfaturile expertilor nostri, pentru a ajunge mai usor la rezultatul dorit. Insa atingerea finala este doar a ta, deoarece locuinta trebuie sa exprime viziunea ta legata de ea si sa transpuna in realitate imaginea pe care ti-ai format-o in minte.

Finisajele premium redau un cadru modern, iar finetea detaliilor completeaza o garsoniera realizata pentru a indeplini toate cerintele clientilor nostri. Suprafata pe care se desfasoara aceasta locuinta primitoare, balanseaza excelent nevoia de a petrecere timp cu prietenii sau familia cu placerea de a-ti desfasura in voie activitatile care iti aduc bucurie. Ne-am asigurat ca proiectul nostru indeplineste toate criteriile unui ansamblu rezidential modern, iar sentimentul placut de acasa sa fie prezent in casele tuturor oamenilor care ni se alatura.

La Maurer Residence beneficiezi de servicii complete si de asistenta integrala pe toata durata colaborarii, inclusiv dupa ce te-ai mutat in noua ta casa. Pentru asta, iti venim ajutor cu mai multe variante de finantare, din care poti s-o alegi pe cea potrivita cu planurile tale. Acum esti mai aproape ca oricand sa te muti in noua ta garsoniera din Brasov. Starea de bine de acasa transforma orice vis in realitate, iar aici te vei simti in siguranta, sub protectia unui camin cald si confortabil.

  • Garsonierele se predau complet finisate

  • Boxa inclusa in pret la demisol

  • Locuri de parcare subterane si supraterane

  • Serviciu de administratie

  • Diverse metode de finantare

La Maurer Residence Brasov nu primesti doar un apartament, ci primesti o atmosfera. Aceasta se simte inca de cand ne calci pragul prima oara. Se simte ca suntem o familie ce dorim sa crestem, sa ne putem mandri in continuare cu increderea oferita de clientii nostri si de calitatea cu care am ales sa construim.

 

Garsoniere noi in Brasov

Nota: Toate informatiile, schitele si pozele au exclusiv scop de prezentare!

Preturile contin TVA de 5%. Pretul imobilelor suporta modificari in functie de suprafata balconului.

Metode de finantare

Daca acest tip de locuinta se doveste a fi potrivita pentru tine, Maurer Residence iti pune la dispozitie mai multe variante de plata printre care:

Top