adas

Avantajele unei garsoniere

Știm cât de important este să ai un spațiu doar al tău, dar mai ales ca acesta să fie confortabil și să sporească senzația de independență pe care o aduce cu sine. Tranziția de la o casă comună, pe care o împarți cu familia sau pretenii, este mai lină la Maurar Residence Brașov, iar grație împlinirii depline spre care tindem, această schimbare îți va duce doar beneficii.

O cameră cochetă, pusă în lumină de un design select, înmagazinează toate nevoiele tale de confort emoțional și liniște sufletească. Bucuria de a-ți personaliza propria garsonieră este cu atât mai mare cu cât poți apela la sfaturile experților noștri, pentru a ajunge mai ușor la rezultatul dorit. Însă atingerea finală este doar a ta, deoarece locuința trebuie să exprime propria viziune și să transpună în realitate imaginea pe care ți-ai format-o în minte.

Finisajele redau un cadru modern, iar finețea detaliilor completează o garsonieră realizată pentru a îndeplini toate cerințele clienților noștri. Suprafața pe care se desfășoară această locuința primitoare, balansează excelent nevoia de a petrecere timp cu prietenii sau familia, ori nevoia de a-ți desfășura în liniște activitățile care îți aduc bucurie. Ne-am asigurat că proiectul nostru îndeplinește toate criteriile unui ansamblu rezidențial modern, iar sentimentul plăcut de acasă să fie prezent în casele tuturor oamenilor care ni se alătură.

La Maurer Residence beneficiezi de servicii complete și de asistență integrală pe toată durata colaborării, inclusiv după ce te-ai mutat în nouă ta casă. Pentru asta, îți venim ajutor cu mai multe variante de finanțare, din care o poți alege pe cea potrivită planurilor tale. Acum ești mai aproape ca oricând să te muți în nouă ta garsonieră din Brașov. Starea de bine de acasă transformă orice vis în realitate și suntem siguri că aici te vei simți în siguranță, sub protecția unui cămin spațios și confortabil.

  • Garsonierele se predau complet finisate

  • Boxa inclusa in pret la demisol

  • Locuri de parcare subterane si supraterane

  • Serviciu de administratie

  • Diverse metode de finantare

La Maurer Residence Brasov nu primesti doar un apartament, ci primesti o atmosfera. Aceasta se simte inca de cand ne calci pragul prima oara. Se simte ca suntem o familie ce dorim sa crestem, sa ne putem mandri in continuare cu increderea oferita de clientii nostri si de calitatea cu care am ales sa construim.

 

Garsoniere noi in Brasov

Nota: Toate informatiile, schitele si pozele au exclusiv scop de prezentare!

Preturile contin TVA de 5%. Pretul imobilelor suporta modificari in functie de suprafata balconului.

Metode de finantare

Daca acest tip de locuinta se doveste a fi potrivita pentru tine, Maurer Residence iti pune la dispozitie mai multe variante de plata printre care:

Top