adas

De ce un duplex in Brasov?

Când vine vorba de familia ta, vrei să oferi tot ce este mai bun, iar un Duplex în Brașov reprezintă etalonul satisfacției în materie de confort. Cu un design impresionat șiparticularități unice, acestea impresionează prin spațiu lor și se impun prin multitudinea de facilități pe care le oferă. Imaginea de ansamblu pe care o vei avea asupra împrejurimilor îți va tăia răsuflarea, iar cei mici vor avea suficient spațiu pentru joacă sau pentru a-și exersa talentele artistice.

Suprafața terasei unui duplex în Brașov este impresionantă, depășind în unele cazuri suprafața unui apartament clasic, în plus, îți permite să faci atât de multe activități încât prietenii tăi nu vor dori să mai plece. Weekendurile de vara destinate relaxării, diminețile cu parfum aromat de cafea și ninsorile parcă scoase din povești sunt și mai frumoase, de pe terasa propriului tău Duplex.

  • Apartamentele se predau complet finisate

  • Boxa inclusa in pret la demisol

  • Locuri de parcare subterane si supraterane

  • Serviciu de administratie

  • Diverse metode de finantare

La Maurer Residence Brasov nu primesti doar un apartament, ci primesti o atmosfera. Aceasta se simte inca de cand ne calci pragul prima oara. Se simte ca suntem o familie ce dorim sa crestem, sa ne putem mandri in continuare cu increderea oferita de clientii nostri si de calitatea cu care am ales sa construim.

Duplex-uri noi in Brasov

Nota: Toate informatiile, schitele si pozele au exclusiv scop de prezentare!

Preturile contin TVA de 5%. Pretul imobilelor suporta modificari in functie de suprafata balconului.

Metode de finantare

Daca acest tip de locuinta se doveste a fi potrivita pentru tine, Maurer Residence iti pune la dispozitie mai multe variante de plata printre care:

Top