adas

De ce un apartament cu 3 camere in Brasov?

O familie mai mare are nevoie, în mod evident, de o locuința spațioasă. Chiar dacă acum nu ai nu ai un copil, viitorul este aproape, iar cel mic va înțelege ce înseamnă responsabilitatea și grijă pentru propriul spațiu. Ne dorim să îți fim în permanentă alături și să te ajutăm în achiziția unui apartament cu 3 camere în Brașov, de aceea Maurer Residence te aduce mai aproape de liniștea și confortul tău familial.

În prezent, copiii și mai ales adolescenții au nevoie de propria camera, în care să se simtă liberi și să o poată personaliza după bunul plac. Intimitatea este unul dintre cele mai importante aspecte din viață lor, iar dintr-un apartament cu 3 camere cu siguranță nu va lipsi. Această este alegerea perfectă pentru cei care visează la o familie numeroasă și fericită.

Apartamentele cu 3 camere în Brașov sunt ideale pentru cuplurile care desfășoară activități împreună, dar și separat, pentru familiile care vor să ofere copiilor propria camera sau chiar pentru cei care vor să locuiască singuri, dar să aibă în permanentă destul loc pentru a caza mai mulți oaspeți.

Indiferent care ar fi motivele tale, Maurer Residence Brașov îți vine în ajutor și îți prezintă toate tipurile de compartimentări, pentru că tu să fii sigur că ai făcut cea mai bună alegere. Bucătărie separată sau integrată în living, balcon spațios, camera de zi pentru toată familia, toate acestea sunt posibile și le poți decora după bunul plac.

Când hotărăști să te muți într-o locuința nouă, oferi familiei tale oportunitatea de a crește și a evolua într-un mediu aparte, alături de alți oameni care împart același vis: acela de a face parte dintr-o comunitate unită printr-un sentiment puternic de respect și grijă față de cei din jur.

Energia pe care o ai, atunci când te gândești la propria casă, determina într-o bună măsură starea ta pozitivă. Vecinii amabili, străzile încăpătoare și locurile de parcare asigurate sunt elemente care produc bunăstare în sufletul oricui. Pe lângă faptul că vei avea în permanentă unde să îți lași mașînă, această va fi în siguranță, deci nu va trebui să investești în sisteme de supraveghere.

  • Apartamentele se predau complet finisate

  • Boxa inclusa in pret la demisol

  • Locuri de parcare subterane si supraterane

  • Serviciu de administratie

  • Diverse metode de finantare

La Maurer Residence Brasov nu primesti doar un apartament, ci primesti o atmosfera. Aceasta se simte inca de cand ne calci pragul prima oara. Se simte ca suntem o familie ce dorim sa crestem, sa ne putem mandri in continuare cu increderea oferita de clientii nostri si de calitatea cu care am ales sa construim.

Apartamente de 3 camere noi in Brasov

Nota: Toate informatiile, schitele si pozele au exclusiv scop de prezentare!

Preturile contin TVA de 5%. Pretul imobilelor suporta modificari in functie de suprafata balconului.

Metode de finantare

Daca acest tip de locuinta se doveste a fi potrivita pentru tine, Maurer Residence iti pune la dispozitie mai multe variante de plata printre care:

Top
Maurer Residence Brasov

Maurer Residence Brasov