adas

De ce un apartament cu 3 camere in Brasov?

O familie mai mare are nevoie, in mod evident, de o locuinta spatioasa. Chiar daca acum nu ai nu ai un copil, viitorul este aproape, iar cel mic va intelege ce inseamna responsabilitatea si grija pentru propriul spatiu. Ne dorim sa iti fim in permanenta alaturi si sa te ajutam in achizitia unui apartament cu 3 camere in Brasov, de aceea Maurer Residence te aduce mai aproape de linistea si confortul tau familial.

In prezent, copiii si mai ales adolescentii au nevoie de propria camera, in care sa se simta liberi si sa o poata personaliza dupa bunul plac. Intimitatea este unul dintre cele mai importante aspecte din viata lor, iar dintr-un apartament cu 3 camere cu siguranta nu va lipsi. Aceasta este alegerea perfecta pentru cei care viseaza la o familie numeroasa si fericita.

Apartamentele cu 3 camere in Brasov sunt ideale pentru cuplurile care desfasoara activitati impreuna, dar si separat, pentru familiile care vor sa ofere copiilor propria camera sau chiar pentru cei care vor sa locuiasca singuri, dar sa aiba in permanenta destul loc pentru a caza mai multi oaspeti.

Indiferent care ar fi motivele tale, Maurer Residence Brasov iti vine in ajutor si iti prezinta toate tipurile de compartimentari, pentru ca tu sa fii sigur ca ai facut cea mai buna alegere. Bucatarie separata sau integrata in living, balcon spatios, camera de zi pentru toata familia, toate acestea sunt posibile si le poti decora dupa bunul plac.

Cand hotarasti sa te muti intr-o locuinta noua, oferi familiei tale oportunitatea de a creste si a evolua intr-un mediu aparte, alaturi de alti oameni care impart acelasi vis: acela de a face parte dintr-o comunitate unita printr-un sentiment puternic de respect si grija fata de cei din jur.
Energia pe care o ai, atunci cand te gandesti la propria casa, determina intr-o buna masura starea ta pozitiva. Vecinii amabili, strazile incapatoare si locurile de parcare asigurate sunt elemente care produc bunastare in sufletul oricui. Pe langa faptul ca vei avea in permanenta unde sa iti lasi masina, aceasta va fi in siguranta, deci nu va trebui sa investesti in sisteme de supraveghere.

  • Apartamentele se predau complet finisate

  • Boxa inclusa in pret la demisol

  • Locuri de parcare subterane si supraterane

  • Serviciu de administratie

  • Diverse metode de finantare

La Maurer Residence Brasov nu primesti doar un apartament, ci primesti o atmosfera. Aceasta se simte inca de cand ne calci pragul prima oara. Se simte ca suntem o familie ce dorim sa crestem, sa ne putem mandri in continuare cu increderea oferita de clientii nostri si de calitatea cu care am ales sa construim.

Apartamente de 3 camere noi in Brasov

Nota: Toate informatiile, schitele si pozele au exclusiv scop de prezentare!

Preturile contin TVA de 5%. Pretul imobilelor suporta modificari in functie de suprafata balconului.

Metode de finantare

Daca acest tip de locuinta se doveste a fi potrivita pentru tine, Maurer Residence iti pune la dispozitie mai multe variante de plata printre care:

Top