adas

Avantajele apartamentelor de 2 camere

Ne dorim ca împreună cu familia ta să ai parte de acel confort care să își redea binemeritata liniște sufletească de care ai atâta nevoie. Te întâmpinăm cu o oferte de apartamente cu 2 camere în Brașov întocmite pentru oamenii aflați la început de drum, dar cu visuri mărețe. Compartimentate eficient, acestea permit valorificarea spațiului până la ultimul centimetru pătrat.

Spațiul generos din camerele de zi, bucătăriile amplasate strategic și balcoanele destinate relaxării depline, sunt caracteristicile care ne diferențiază.

La Maurer Residence Brașov apartamentele prind contur după îmbinarea materiale de calitate, iar acestea se reflectă în locuințe spațioase, solide și de încredere. Când achiziționezi un imobil cu 2 camere de la Maurer Imobiliare, te alături unei comunități numeroase de oameni care au ales să fie fericiți și uniți.  Pentru apartamentele aflate în stadiu de proiect, poți allege dintr-o paleta largă de finisaje, astfel încât să dai viață după bunul plac viitoarei tale locuințe.

Instalațiile sanitare sunt realizate din materiale alese cu grijă pentru că toate nevoile tale să fie atinse. Am ales să construim pentru viitor, de aceea unul dintre princiipe noastre de baza este calitatea înainte cantității. Circuitul apei este gândit pentru a ajunge rapid la orice etaj și a minimiza costurile legate de consum.

  • Apartamentele se predau complet finisate

  • Boxa inclusa in pret la demisol

  • Locuri de parcare subterane si supraterane

  • Serviciu de administratie

  • Diverse metode de finantare

Un apartament cu 2 camere in Brasov are toate argumentele pentru a deveni urmatoare ta casa, care sa ofere familiei tale confortul si stabilitatea de care are nevoie, in timp ce se bucura de functionalitati moderne.

Apartamente de 2 camere in Brasov

Nota: Toate informatiile, schitele si pozele au exclusiv scop de prezentare!

Preturile contin TVA de 5%. Pretul imobilelor suporta modificari in functie de suprafata balconului.

Metode de finantare

Daca acest tip de locuinta se doveste a fi potrivita pentru tine, Maurer Residence iti pune la dispozitie mai multe variante de plata printre care:

Top