adas

Avantajele apartamentelor de 2 camere

Ne dorim ca impreuna cu familia ta sa ai parte de acel confort material care iti reda binemeritata liniste sufleteasca. Te intampinam cu o oferte de apartamente cu 2 camere in Brasov intocmita pentru oamenii aflati la inceput de drum, dar cu visuri foarte mari. Compartimentate eficient, acestea permit utilizarea spatiului pana la ultimul centimetru patrat.

Spatiul generos din camerele de zi, bucatariile amplasate strategic si balcoanele destinate relaxarii depline sunt caracteristicile care ne diferentiaza in fara altor apartamente cu 2 camere.

La Maurer Residence Brasov apartamentele prind contur dupa imbinarea celor mai bune materiale, iar acestea rezulta in locuinte spatioase, solide si de incredere. Cand achizitionezi un imobil cu 2 camere de la Maurer Imobiliare, te alaturi unei comunitati numeroase de oameni care au ales sa fie fericiti. Clientii pot alege ce finisaje doresc pentru apartamentele aflate in stadiu de proiect, in asa fel ajung sa primeasca exact ce isi doresc.

Instalatiile sanitare sunt de asemenea robuste, realizate din materiale controlate si alese cu grija pentru ca toate nevoile tale sa fie atinse. Maurer alege sa construiasca pentru viitor, de aceea unul dintre princiipe noastre de baza este calitatea inainte cantitatii. Circuitul apei este gandit pentru a ajunge rapid la orice etaj si a minimiza costurile legate de consum.

  • Apartamentele se predau complet finisate

  • Boxa inclusa in pret la demisol

  • Locuri de parcare subterane si supraterane

  • Serviciu de administratie

  • Diverse metode de finantare

Un apartament cu 2 camere in Brasov are toate argumentele pentru a deveni urmatoare ta casa, care sa ofere familiei tale confortul si stabilitatea de care are nevoie, in timp ce se bucura de cele mai moderne functionalitati.

Apartamente de 2 camere in Brasov

Nota: Toate informatiile, schitele si pozele au exclusiv scop de prezentare!

Preturile contin TVA de 5%. Pretul imobilelor suporta modificari in functie de suprafata balconului.

Metode de finantare

Daca acest tip de locuinta se doveste a fi potrivita pentru tine, Maurer Residence iti pune la dispozitie mai multe variante de plata printre care:

Top