Întreabă-ne aici

(completează formularul, durează max. 60sec)

   Gata?

Weekendul 14 -17 iunie a fost unul cu totul special pentru noi, cu dimineți cu soare, vise violet și mireasmă de lavandă. Noi, echipa Maurer Residence Târgu Mureș, am participat în calitate de parteneri la Festivalul Lavandei (ediția a II-a), un eveniment organizat de Tărâmul Lavandei în Comuna Mădăraș (la 25 km de Târgu Mureș).

Mii de vizitatori au răspuns afirmativ invitației făcute de organizatori de a petrece timp de calitate în lanurile parfumate de lavandă, într-un decor ideal pentru o după-amiază în familie, și de ce nu pentru o ședință foto. Un picnic cu familia, o plimbare relaxantă, terapie prin lanul de lavandă, sunt momente magice pe care le-am trăit la Festivalul Lavandei și pe care le vom păstra în amintire până la ediția de anul viitor. Am simțit și am trăit “experiența unui sat pitoresc, combinate cu look-ul și mireasma de Provence”.

Am fost întâmpinați de o mare de flori violet care se unduia ușor la cea mai mică adiere de vânt, răspândind irezistibilul parfum de lavandă care ne-a învăluit simțurile. Sute poate chiar mii de albinuțe se învârteau prin tot lanul și cântau la unison. Erau atât de multe încât zumzetul lor domina vocile vizitatorilor. Printre ele, zăreai din loc în loc fluturi albi și colorați. O încântare. Culorile nu pot fi descrise în cuvinte. Un adevărat tablou pictat în natură. Terapie prin culoare, sunet și parfum.

Prețioasele produse obținute pe Tărâmul Lavandei ne-au ispitit la tot pasul și nu am rezistat tentației de a le lua acasă: uleiul esențial, apa de lavandă, săculeți cu flori uscate, sirop de lavandă și nu în ultimul rând un frumos buchet de lavandă care ne va aminti tot anul de frumoasa experiență trăită în lanul de lavandă.

Top