Ne propunem sa fim alaturi de clientii nostri inca de cand isi manifesta interesul pentru comunitatea noastra. In acest sens, punem la dispozitie cele mai avantajoase oferte de finantare.

Alege cea mai buna solutie pentru tine, iar unul dintre consultantii nostri te va indruma spre indeplinirea visului tau. Pe durata intregului proces de finantare, iti vom oferi toate informatiile si resursele necesare, pentru ca tu sa fii convins ca ai facut alegerea potrivita.

Lasa totul in grija noastra

Achizitia unei locuinte nu este intotdeauna o decizie usoara. Trebuie sa ai cunostinta de toate costurile implicate si metoda de plata folosita. Insa, nu trebuie sa iti faci griji. Te vom ajuta sa gasesti cea mai buna solutie, in cel mai scurt timp.

Astfel, iti propunem cateva optiuni de finantare, toate gandite astfel incat sa iti poti achizitiona apartamentul la cel mai bun pret. Ai de ales intre plata in 3 transe, rate la dezvoltator sau credit bancar. In plus, daca vrei sa te bucuri de cel mai mic pret, plata integrala este solutia ideala.

Cea mai rapida metoda de finantare o reprezinta ratele la dezvoltator. Alegand aceasta varianta vei avea posibilitatea sa iti indeplinesti visul, intr-un timp mult mai scurt decat in cazul creditului prin banca.

Ratele la dezvoltator trec prin 3 etape, astfel:

  • 30% avans la incheierea contractului
  • 25% in rate lunare pana la receptia apartamentului
  • 45% in rate la dezvoltator, achitate timp de 24 de luni

Vrem sa fii complet informat, inainte de a-ti alege locuinta ta de vis. Poti lua legatura cu noi, pentru orice detaliu care te intereseaza.

Cum iti putem fi de folos?

Top