Ne propunem să fim alături de clienții noștri încă de când își manifestă interesul pentru comunitatea noastră. În acest sens, punem la dispoziție cele mai avantajoase oferte de finanțare.

Alege cea mai bună soluție pentru tine, iar unul dintre consultanții noștri te va îndruma spre îndeplinirea visului tău. Pe durata întregului proces de finanțare, îți vom oferi toate informațiile și resursele necesare, pentru ca tu să fii convins că ai făcut alegerea potrivită.

Lasă totul în grija noastră

Achiziția unei locuințe nu este întotdeauna o decizie ușoară. Trebuie să ai cunoștință de toate costurile implicate și metoda de plată folosită. Însă, nu trebuie să îți faci griji. Te vom ajuta să găsești cea mai bună soluție, în cel mai scurt timp.

Astfel, îți propunem câteva opțiuni de finanțare, toate gândite astfel încât să îți poți achiziționa apartamentul la cel mai bun preț. Ai de ales între plata în 3 tranșe, rate la dezvoltator sau credit bancar. În plus, dacă vrei să te bucuri de cel mai mic preț, plata integrală este soluția ideală.

Cea mai rapidă metodă de finanțare o reprezintă ratele la dezvoltator. Alegând această variantă vei avea posibilitatea să îți îndeplinești visul, într-un timp mult mai scurt decât în cazul creditului prin bancă. Ratele la dezvoltator trec prin 3 etape, astfel:

  • 30% avans la încheierea contractului
  • 25% în rate lunare până la recepția apartamentului
  • 45% în rate la dezvoltator, achitate timp de 24 de luni

Vrem să fii complet informat, înainte de a-ți alege locuința ta de vis. Poți lua legătura cu noi, pentru orice detaliu care te interesează.

Cum îti putem fi de folos?

Top