Întreabă-ne aici

(completează formularul, durează max. 60sec)

   Gata?

Un vis pe care îl visezi singur e doar un vis. Un vis pe care-l visezi împreună cu ceilalți e realitate” spunea John Lennon.

Maurer Residence Târgu Mureș a devenit realitate pornind de la un vis, visul lui Simon Maurer de a oferi oamenilor din Târgu Mureș o locuință modernă, un loc în care să se întoarcă întotdeauna cu plăcere, pe care să îl numească „Acasă”. Însă, materializarea acestui vis a fost și este posibilă datorită clienților noștri care au transformat visul nostru în visul lor și au crezut în el.

În semn de recunoștință pentru încrederea pe care clienții noștri ne-o oferă zi de zi, am creat campania  “Fii chiar tu clientul cu numărul 200”, în cadrul căreia am oferit premiat clientul cu numărul 200. Atingerea acestui prag de 200 de familii care însuflețesc comunitatea Maurer Residence Târgu Mureș aflată în continuă creștere nu poate decât să ne bucure și să ne determine să credem cu tărie în visul nostru, care a devenit acum și visul lor.

Cumpărătorul cu numărul 200 a apărut la scurt timp după lansarea campaniei și este fericitul proprietar al unui apartament cu două camere în ansamblul nostru. Domnul Baciu Cornel este câștigătorul voucherului de 500 Euro oferit de noi.

Pe această cale dorim să îl felicităm și să îi urăm bun venit în comunitatea Maurer Residence din Târgu Mureș!

Top