adas

Concept nou de studiouri în Târgu Mureș

Apartamentele de tip studio din Maurer Residence Târgu Mureș te vor încânta datorită modului în care am gândit spațiul dedicat acestora. Spre deosebire de garsoniere, studio-urile sunt mai confortabile, mai cuprinzătoare, oferind o flexibilitate sporită pentru amenajare și nu numai.

Spunem asta deoarece apartamentele de tip studio, din cadrul ansamblului nostru, sunt compartimentate astfel încât să fie posibilă inclusiv amenajarea unei nișe de dormit. Astfel, studio-ul devine un apartament cu două camere, ceea ce îți oferă un confort sporit și o atmosferă primitoare.

O altă caracteristică benefică a studio-urilor o reprezintă întreținerea facilă. Datorită suprafeței sale mai mici, costurile utilităților vor fi și ele reduse. În plus, un studio îți oferă posibilitatea de a amenaja această locuință cu mobilă mai cochetă decât în cazul unui apartament cu două sau trei camere.

Un alt aspect pe care trebuie să îl iei în calcul, în cazul apartamentelor de tip studio, este că te obligă să valorifici fiecare centimentru în parte. Asta înseamnă că trebuie să îți menții locuința curată, lucru care oricum nu îți va ocupa prea mult timp, datorită suprafeței pe care o deține. Astfel, te vei ocupa mai mult de lucrurile care contează pentru tine.

Însă faptul că nu măsoară, ca suprafață, cât un apartament cu două camere nu înseamnă că facem compromisuri la calitate. Finisajele și materialele folosite te vor convinge că ai făcut alegerea potrivită pentru tine. Totodată, aspectul final al studio-ului tău este definit de tine în totalitate. Tu îți alegi stilul și culorile finisajelor, pentru ca rezultatul final să aibă în totalitate aportul tău.

  • Apartamentele se predau complet finisate

  • Boxă inclusă în preț la demisol

  • Locuri de parcare subterane și supraterane

  • Serviciu de administrație

  • Diverse metode de finanțare

Alege să construiești amintiri într-un studio în Târgu Mureș și vei cunoaște un nou stil de viață. Mai liniștit, mai curat, mai bun pentru familia ta. Găsește varianta care ți se potrivește și descoperă o comunitate gata să crească odată cu tine. La Maurer Residence Târgu Mureș găsești tot ceea ce ți-ai dorit de la un complex rezidențial: calitate, servicii superioare și o atitudine orientată spre confortul tău și al familiei tale.

Studio-uri noi, finisate la cheie în Târgu Mureș

De la 61000 euro

Notă: Toate informațiile, schițele și pozele au exclusiv scop de prezentare!

Prețurile nu conțin TVA. Se va adăuga cota de TVA conform prevederilor legale. Prețul imobilelor suportă modificări în funcție de suprafața balconului.

Metode de finanțare

Dacă acest tip de locuință se dovește a fi potrivită pentru tine, Maurer Residence îți pune la dispoziție mai multe variante de plată, printre care:

Top