adas

Concept nou de studiouri in Targu Mures

Apartamentele de tip studio din Maurer Residence Targu Mures te vor incanta datorita modului in care am gandit spatiul dedicat acestora. Spre deosebire de garsoniere, studio-urile sunt mai confortabile, mai cuprinzatoare, oferind o flexibilitate sporita pentru amenajare si nu numai.

Spunem asta deoarece apartamentele de tip studio, din cadrul ansamblului nostru, sunt compartimentate astfel incat sa fie posibila inclusiv amenajarea unei nise de dormit. Astfel, studio-ul devine un apartament cu doua camere, ceea ce iti ofera un confort sporit si o atmosfera primitoare.

O alta caracteristica benefica a studio-urilor o reprezinta intretinerea facila. Datorita suprafetei sale mai mici, costurile utilitatilor vor fi si ele reduse. In plus, un studio iti ofera posibilitatea de a amenaja aceasta locuinta cu mobila mai cocheta decat in cazul unui apartament cu doua sau trei camere.

Un alt aspect pe care trebuie sa il iei in calcul, in cazul apartamentelor de tip studio, este ca te obliga sa valorifici fiecare centimentru in parte. Asta inseamna ca trebuie sa iti mentii locuinta curata, lucru care oricum nu iti va ocupa prea mult timp, datorita suprafetei pe care o detine. Astfel, te vei ocupa mai mult de lucrurile care conteaza pentru tine.

Insa faptul ca nu masoara, ca suprafata, cat un apartament cu doua camere nu inseamna ca facem compromisuri la calitate. Finisajele si materialele folosite te vor convinge ca ai facut alegerea potrivita pentru tine. Totodata, aspectul final al studio-ului tau este definit de tine in totalitate. Tu iti alegi stilul si culorile finisajelor, pentru ca rezultatul final sa aiba in totalitate aportul tau.

  • Apartamentele se predau complet finisate

  • Boxa inclusa in pret la demisol

  • Locuri de parcare subterane si supraterane

  • Serviciu de administratie

  • Diverse metode de finantare

Alege sa construiesti amintiri intr-un studio in Targu Mures si vei cunoaste un nou stil de viata. Mai linistit, mai curat, mai bun pentru familia ta. Gaseste varianta care ti se potriveste si descopera o comunitate gata sa creasca odata cu tine. La Maurer Residence Targu Mures gasesti tot ceea ce ti-ai dorit de la un complex rezidential: calitate, servicii superioare si o atitudine orientata spre confortul tau si a familiei tale.

Studio-uri noi, finisate la cheie in Targu Mures

Preturi incepand de la 47.500 €

Nota: Toate informatiile, schitele si pozele au exclusiv scop de prezentare!

Preturile contin TVA de 5%. Pretul imobilelor suporta modificari in functie de suprafata balconului.

Metode de finantare

Daca acest tip de locuinta se doveste a fi potrivita pentru tine, Maurer Residence iti pune la dispozitie mai multe variante de plata printre care:

Top