adas

De ce un Penthouse în Târgu Mureș?

Dacă îți dorești să experimentezi confortul unei locuințe cu adevărat, alege un Penthouse. Datorită suprafeței disponibile, dar și modului în care sunt compartimentate, Penthouse-urile în Târgu Mureș sunt ideale pentru cei care își doresc o locuință primitoare. Ele oferă flexibilitate în amenajarea finală, oferind posibilitatea de a valorifica fiecare centimetru în parte.

Un Penthouse este cea mai bună alegere pentru o familie mai numeroasă. În ziua de astăzi, copiii își doresc să aibă camera lor, pentru intimitatea proprie. Asigură-te că le oferi toate beneficiile și faci cea mai bună alegere pentru ei.

Un alt aspect de care să te bucuri că ai ales un Penthouse este prezența a două băi, în cazul unora dintre structuri. O a doua baie este ideală în momentele când primești musafiri în vizită sau când diminețile în familie sunt prea agitate și pe fugă. Am inclus această caracteristică a apartamentelor din dorința de a-ți oferi tot confortul pe care ți-l dorești.

Chiar dacă suprafața este mare nu am făcut niciun compromis când vine vorba de calitate. Am ales atent materialele pentru construcție, pentru ca tu să simți cu adevărat plăcerea de a locui într-un apartament realizat la standarde occidentale. Încă de când îi vei trece pragul, locuința îți va oferi satisfacția visului împlinit, liniște și ospitalitate.

Însă, înainte ca apartamentul să ajungă proprietatea ta, îți vom cere părerea. Pentru a oferi o notă personală locuinței, finisajele vor fi alese după preferințele tale. Indiferent de stiluri și culori, noi ne asigurăm că produsul final va fi exact așa cum ți-l imaginezi. Toate finisajele sunt de o calitate premium, pentru că știm cât contează detaliile în aspectul unei locuințe.

  • Apartamentele se predau complet finisate

  •  Boxă inclusă în preț la demisol

  • Locuri de parcare subterane si supraterane

  • Serviciu de administrație

  • Diverse metode de finanțare

Amintirile tale alături de familie le vei construi cu drag într-un Penthouse în Târgu Mureș și vei cunoaște un nou stil de viață. Mai liniștit, mai curat, mai bun pentru cei care contează pentru tine. Găsește varianta de compartimentare care ți se potrivește și descoperă o comunitate gata să crească odată cu tine. La Maurer Residence Târgu Mureș găsești tot ceea ce ți-ai dorit de la un complex rezidențial: calitate, servicii superioare și o atitudine orientată spre confortul tău și a familiei tale.

Penthouse-uri noi, finisate la cheie în Târgu Mureș

Indisponibil momentan

Notă: Toate informațiile, schițele și pozele au exclusiv scop de prezentare!

Prețurile nu conțin TVA. Se va adăuga cota de TVA conform prevederilor legale. Prețul imobilelor suportă modificări în funcție de suprafața balconului.

Metode de finanțare

Dacă acest tip de locuință se dovedește a fi potrivită pentru tine, Maurer Residence îți pune la dispoziție mai multe variante de plată printre care:

Top