adas

Concept nou de garsoniere în Târgu Mureș

Garsonierele sunt locuințe practice, economice și ușor de întreținut, fiind ideale pentru persoanele care aleg să locuiască singure sau pentru cupluri tinere care nu au copil. Fiecare dintre garsonierele noastre dispune de o compartimentare eficientă a spațiului, ceea ce vă va oferi tot confortul de care aveți nevoie. Bucătărie închisă, balcon și chiar și o boxă la demisol sunt doar câteva dintre avantajele de care veți beneficia alegând acest tip de locuință.

Garsonierele au fost dintotdeauna un simbol al tinereții și dinamismului, numărându-se printre primele opțiuni pentru toate spiritele libere care aleg să se bucure de viață în fiecare moment.

Concepute pentru a oferi tot confortul de care aveți nevoie după o zi plină petrecută în oraș, garsonierele noastre sunt ideale pentru un stil de viață activ și practic. Ușor de întreținut și extrem de economice din punct de vedere al cheltuielilor curente precum întreținerea sau utilitățile, acestea vă vor oferi intimitatea și atmosfera primitoare de care aveți nevoie pentru a vă destinde și a vă simți acasă în fiecare zi.

Configurarea spațiului este gândită în așa fel încât să vă ofere, simultan, și libertate de mișcare maximă și eficiență practică. Bucătăria închisă va împiedica răspândirea mirosului în interiorul locuinței, compartimentarea inteligentă a spațiului vă va oferi toată libertatea de care aveți nevoie, iar balconul va prilejui cele mai plăcute momente de relaxare.

  • Apartamentele se predau complet finisate

  • Boxă inclusă în preț la demisol

  • Locuri de parcare subterane și supraterane

  • Serviciu de administrație

  • Diverse metode de finanțare

Practice, ușor de amenajat și ușor de îngrijit, garsonierele pot fi printre locuințele care oferă cea mai călduroasă atmosferă pentru locuitorii săi. Iar acest lucru le transformă tocmai în casa ospitalieră, primitoare și prietenoasă de care aveți nevoie pentru a vă relaxa și a vă simți în largul vostru.

Garsoniere noi, finisate la cheie în Târgu Mureș

De la 61000 euro

Notă: Toate informațiile, schițele și pozele au exclusiv scop de prezentare!

Prețurile nu conțin TVA. Se va adăuga cota de TVA conform prevederilor legale. Prețul imobilelor suportă modificări în funcție de suprafața balconului.

Metode de finanțare

Dacă acest tip de locuință se dovedește a fi potrivită pentru tine, Maurer Residence îți pune la dispoziție mai multe variante de plată printre care:

Top