adas

Avantajele apartamentelor de 2 camere noi

Ce ne dorim de la un apartament cu 2 camere? În aproape 90% din cazuri, răspunsurile sunt aceleași: suprafață suficientă, compartimentare pe măsură, confort și calitate. Maurer Residence Târgu Mureș îți pune la dispoziție o gamă variată de apartamente cu 2 camere, ideale pentru tine și familia ta.

Pentru o familie cu copil, un apartament cu două camere oferă spațiu suficient. Beneficiezi de un living spațios, în care să îți petreci timpul cu cei dragi, în compania unui film preferat. De asemenea, bucătăriile apartamentelor cu 2 camere sunt închise, ceea ce înseamnă că nu îți vei face griji în privința mirosurilor, atunci când te ocupi de gătitul meselor. În plus, în serile călduroase de vară, te poți bucura de o cafea în aer liber. Terasele apartamentelor de 2 camere sunt suficient de mari pentru a te deconecta de cotidian.

Un apartament cu 2 camere este adecvat, în aceeași măsură, și familiilor active, care nu petrec atât de mult timp acasă. Cel mai mare avantaj sunt costurile mici de întreținere. Apartamentul păstreaza căldura iarna și este răcoros vara, datorită izolației folosite în construcția sa.

Solicită oferta
 

  • Apartamentele se predau complet finisate

  • Boxă inclusă în preț la demisol

  • Locuri de parcare subterane și supraterane

  • Serviciu de administrație

  • Diverse metode de finanțare

Finisajele apartamentelor de 2 camere sunt de o calitate ridicata. De la pereții atent vopsiți și până la plăcile de ceramică, toate materialele au fost alese pentru a oferi apartamentului un aspect final deosebit. Aceste finisaje, însă, pot fi alese după preferințele tale. Înainte de a demara lucrările, îți vom cere o părere despre cum ai vrea să arate locuința ta. Astfel, vei fi sigur că, atunci când îl definitivăm, te vei bucura din plin de confort și calitate.

Alege să construiești amintiri într-un apartament cu două camere în Târgu Mureș și vei cunoaște un nou stil de viață. Mai liniștit, mai curat, mai bun pentru familia ta. Găsește varianta de compartimentare care ți se potrivește și descoperă o comunitate gata să crească odată cu tine. La Maurer Residence Târgu Mureș găsești tot ceea ce ți-ai dorit de la un complex rezidențial: calitate, servicii superioare și o atitudine orientată spre confortul tău și al familiei tale.

Apartamente 2 camere noi, finisate la cheie în Târgu Mureș

De la 89900 euro ( pret cu tva 9%)

Notă: Toate informațiile, schițele și pozele au exclusiv scop de prezentare!

Prețurile nu conțin TVA. Se va adăuga cota de TVA conform prevederilor legale. Prețul imobilelor suportă modificări în funcție de suprafața balconului.

Metode de finanțare

Dacă acest tip de locuință se dovedește a fi potrivită pentru tine, Maurer Residence îți pune la dispoziție mai multe variante de plată printre care:

Top