adas

Avantajele apartamentelor de 2 camere noi

Ce ne dorim de la un apartament cu 2 camere? In aproape 90% din cazuri, raspunsurile sunt aceleasi: suprafata suficienta, compartimentare pe masura, confort si calitate. Maurer Residence Targu Mures iti pune la dispozitie gama variata de apartamente cu 2 camere, ideale pentru tine si familia ta.

Pentru o familie cu copil, un apartament cu doua camere ofera spatiu suficient. Beneficiezi de un living spatios, in care sa iti petreci timpul cu cei dragi, in compania unui film preferat. De asemenea, bucatariile apartamentelor cu 2 camere sunt inchise, ceea ce inseamna ca nu iti vei face griji in privinta mirosurilor, atunci cand te ocupi de gatitul meselor. In plus, in serile calduroase de vara, te poti bucura de o cafea in aer liber. Terasele apartamentelor de 2 camere sunt suficient de mari pentru a te deconecta de cotidian.

Un apartament cu 2 camere este adecvat, in aceeasi masura, si familiilor active, care nu petrec atat de mult timp acasa. Cel mai mare avantaj sunt costurile mici de intretinere. Apartamentul pastreaza caldura iarna si este racoros vara, datorita izolatiei folosite in constructia sa.

  • Apartamentele se predau complet finisate

  • Boxa inclusa in pret la demisol

  • Locuri de parcare subterane si supraterane

  • Serviciu de administratie

  • Diverse metode de finantare

Finisajele apartamentelor de 2 camere sunt de o calitate premium. De la peretii atent vopsiti si pana la placile de ceramica, toate materialele au fost alese pentru a oferi apartamentului un aspect final deosebit. Aceste finisaje, insa, pot fi alese dupa preferintele tale. Inainte de a demara lucrarile, iti vom cere o parere despre cum ai vrea sa arate locuinta ta. Astfel, vei fi sigur ca, atunci cand il definitivam, te vei bucura din plin de confort si calitate.

Alege sa construiesti amintiri intr-un apartament cu doua camere in Targu Mures si vei cunoaste un nou stil de viata. Mai linistit, mai curat, mai bun pentru familia ta. Gaseste varianta de compartimentare care ti se potriveste si descopera o comunitate gata sa creasca odata cu tine. La Maurer Residence Targu Mures gasesti tot ceea ce ti-ai dorit de la un complex rezidential: calitate, servicii superioare si o atitudine orientata spre confortul tau si a familiei tale.

Apartamente 2 camere noi, finisate la cheie in Targu Mures

Preturi incepand de la 52.500 €

Nota: Toate informatiile, schitele si pozele au exclusiv scop de prezentare!

Preturile contin TVA de 5%. Pretul imobilelor suporta modificari in functie de suprafata balconului.

Metode de finantare

Daca acest tip de locuinta se doveste a fi potrivita pentru tine, Maurer Residence iti pune la dispozitie mai multe variante de plata printre care:

Top