Nu stii niciodata unde te duce viata. Ce decizii sa iei, cum sa iti construiesti traseul, ce oameni sa accepti in jurul tau, ce prietenii sa legi, ce profesie sa alegi, cand sa spui ”stop”, cand sa continui. Acestea sunt alegerile in fata carora fiecare dintre noi este supus, iar prezentul este cea mai buna oglinda care reflecta suma alegerilor noastre din trecut.

Zenovia Cseh este o fire analitica, un om sensibil, insa extrem de ambitios. Prefera sa stea in umbra, sa priveasca, sa analizeze, sa gandeasca, iar apoi, dupa ce a cules toate informatiile de care are nevoie sa te convinga ca viata ta poate fi schimbata intr-o secunda, printr-o alegere pe care trebuie sa o faci.

Are in spatele sau o experienta profesionala impresionanta – ultimii 12 ani a lucrat ca agent de vanzari pentru cele mai mari reprezentante auto din tara, fiind tot timpul in ”linia intai”, alaturi si pentru clienti.

”Pentru o femeie, domeniul auto pare la inceput o stangacie, un drum batatorit cu mult timp inainte de barbati, insa nu fug niciodata de provocari, asa ca am spus ‘Da’ in momentul in care mi s-a ivit ocazia de a lucra ca agent de vanzari pentru cele mai mari reprezentante auto. La inceput mi s-a parut aproape imposibil sa vinzi o masina – mai ales ca eu acceptasem sa vand utilitare si masin de marfa. Dar dupa ce am facut prima vanzare, mi s-a deschis un alt univers. Am simtit ca pot sa fac totul”, isi aminteste Zenovia despre inceputurile sale ca agent de vanzari.

Însa in viata apar momente in care trebuie sa faci o schimbare majora, un viraj la 180 de grade. Asa a fost si acceptarea provocarii pe care Zena a primit-o din partea Maurer Imobiliare.

”Am vrut sa o iau de la 0. Desi nu stiam nimic despre imobiliare, am simtit ca locul meu este in aceasta companie. Aveam prieteni care locuiau in Avantgarden3 Brasov, care intrasera in contact cu angajatii Maurer Imobiliare si imi spuneau ca sunt ca o familie , iar eu mi-am dorit din tot sufletul sa fac parte dintr-o astfel de firma”, continua Zena.

A venit in echipa de vanzari a Maurer Residence Constanta, lasandu-si familia in Brasov: ”Este destul de greu, insa sunt convinsa ca totul va merita din plin. Vreau sa imi aduc aportul la crearea acestei comunitati. imi doresc sa scriu viitorul, alaturi de miile de familii care vor alcatui comunitatea Maurer Residence Constanta”, adauga Zenovia.

Pentru a construi un viitor mai bun, pentru a transforma in realitate visurile trebuie sa pornim dintr-un punct 0, iar acesta, pentru Constanta, este Maurer Residence.

Zenovia iti sta la dispozitie pentru orice intrebare

TELEFON

0738 663 570