Dupa ce a adus un aport considerabil in industria energiei alternative, lucrand ca proiectant de centrale eoliene, Viana a decis ca e nevoie de o schimbare in viata ei si a devenit un membru important al echipei Maurer.

Ne place de Viana pentru ca este extrem de atenta la detalii, rabdatoare, meticuloasa in tot ceea ce face, astfel ca, orice client care decide sa colaboreze cu ea, va pleca de la intalniri cu o imagine clara asupra tuturor aspectelor discutate. Asta datorita stilului ei de a livra informatia cat mai structurata.

Este o fire onesta, sociabila, ii place sa cunoasca oameni noi, iar parintii au invatat-o sa nu judece niciodata, ci sa abordeze orice situatie cu calm si intelegere. In felul acesta, Viana reuseste sa se faca remarcata indiferent de circumstante, dand dovada de flexibilitate si siguranta de sine.  

“Pentru mine, compania Maurer este un pansament pentru suflet. In sensul ca am intalnit aici o familie, care pune calitatea si profesionalismul pe primul plan. Am lucrat cu oameni destul de diferiti, pe parcursul carierei mele, insa nicaieri nu am intalnit o echipa care sa fie asa unita, cum e cea de la Maurer Imobiliare.”, ne marturiseste Viana.

Iti multumim, Viana, pentru increderea oferita!

Viana iti sta la dispozitie pentru orice intrebare

TELEFON

0725 659 333