Intelegem de ce Teodorei ii place atat de mult sa lucreze printre oameni. Este o fire prietenoasa, energica si extrem de implicata in tot ceea ce face. Odata ce a facut cunostinta cu statutul de consultant in vanzari, a invatat sa isi depaseasca anumite limite, sa aiba rabdare cu oamenii si sa le asculte nevoile. Astfel, poate fi alaturi de ei si sa ii ajute sa ia deciziile corecte.

Este de parere ca fiecare reusita ii da incredere sa faca in continuare ceea ce ii place, iar orice esec reprezinta o noua oportunitate de a se maturiza si de a invata sa isi puna ambitia la incercare. Ne place de Teodora ca este deschisa sa invete tot timpul lucruri noi, iar asta pare ca ii prieste, deoarece nu suporta rutina si plafonarea.

Crede in puterea corectitudinii si a sinceritatii, iar asta se observa in personalitatea ei cu care ne cucereste de fiecare data. Isi dorea de mult un mediu de lucru in care sa fie inconjurata de oameni cu suflet mare de la care are ce invata, care sa o sustina si sa o incurajeze, iar in comunitatea noastra a gasit exact ce isi dorea.

Iubesc sa lucrez cu oamenii. Unii ar zice ca este cel mai dificil job, insa pentru mine este cel mai frumos. Descoperi noi caractere in fiecare zi, auzi povesti noi de viata, sunt oameni care te fac sa realizezi ca societatea in care traim mai are totusi o sansa prin bunul lor simt si caldura pe care ti-o transmit. La Maurer am gasit ceva la ce nici macar nu visam, o familie unita, sentimentul de acasa. E placut sa stii ca ai alaturi atatia oameni sinceri cu sufletele deschise care te ajuta sa treci peste toate obstacolele.“, ne spune cu entuziasm Teodora.

Multumim, Teodora, ca ai ales sa faci parte din echipa Maurer!

Teodora iti sta la dispozitie pentru orice intrebare

TELEFON

0738 663 568

7000