Suzanne Zaharia exprima unicitate prin felul ei de a fi si prin ascensiunea ei in cariera.

Constanteanca ambitioasa, cu o fire calda, Suzanne este intotdeauna este dispusa sa ofere sprijin si incredere celor care vin in contact cu ea.

Suzanne povesteste despre viata ei: „tot ce am realizat pana acum, atat pe plan personal da mai ales pe cel profesional, se datoreaza oamenilor pe care i-am cunoscut in acest timp, si le multumesc ori de cate ori am ocazia!”.

Pentru Suzanne fericirea se rezuma in chipul baietelului ei, si in frumoasa cariera in domeniul vanzarilor. Apropierea fata de semeni, firea sociabila si caracterul autodidact au adus un plus de valoare in experienta ei de peste 8 ani in domeniul vanzarilor. !

In urma cu trei ani auzise de Maurer Imobiliare la televizor, si admirand foarte mult munca fondatorului, si-a dorit in sinea ei sa faca parte din marea familie Maurer Imobiliare!

Iata, astazi visul ei a devenit realitate, Suzanne este consultant de vanzari la Maurer Residence Constanta purtand deviza: „Oamenii implicati, implinesc intotdeauna visuri!”

Un apartament construit de Maurer Imobiliare poate deveni sansa pentru un viitor mai bun, crede in visul tau si vino alaturi de noi!

Suzanne iti sta la dispozitie pentru orice intrebare

TELEFON

0738 663 566