Mobilier

Mobilă pe gustul tău

Ne-am gândit cum să îți fie ușor! Și am găsit soluția: un serviciu care să te ajute să îți mobilezi locuința simplu și rapid!

Cu ajutorul partenerilor noștri îți vei putea mobila locuința fără niciun fel de efort, pentru că absolut tot ceea ce ai nevoie va fi la îndemâna ta! Nu mai trebuie să faci drumuri nesfârșite pentru a găsi mobila pe care ți-o dorești, ci doar să ne spui nouă care sunt nevoile tale. De la mobilă pentru dormitor, living, bucătărie, baie sau dressing până la canapele și diverse accesorii, specialiștii noștri îți pun la dispoziție mobilier complet pentru locuința ta și îl personalizează, la comandă, așa cum îți dorești.

Iar pentru a ne asigura că totul va ieși exact așa cum îți imaginezi, beneficiezi de servicii de proiectare 3D, concepute special pentru ca tu să găsești cea mai bună variantă pentru casa ta și să nu ai nicio urmă de îndoială atunci când îți amenajezi locuința. Tocmai pentru că ACASĂ nu poate fi decât așa cum îți dorești!

Află mai multe

 

Design interior

Designul căminului ideal

Atunci când îți cumperi o locuință, vrei să simți că e a ta. Vrei ca ea să devină o extensie a personalității și a stilului tău de viață. Un cămin trebuie să emane acea atmosferă plăcută, familială și să inspire confort, în orice colț te-ai uita. Designul interior este necesar datorită modului în care îți transformă casa și redă energia de care ai nevoie în fiecare zi.

Partenerii noștri, experți în servicii de design interior, te vor ajuta să amenajezi locuința exact după preferințele tale, într-un mod în care estetica se îmbină perfect cu funcționalitatea.

Așa că, tot ceea ce trebuie să descoperi este viziunea ta asupra locuinței perfecte.

Află mai multe

Lucrări interioare

Ca totul să meargă ceas

Ce te faci când vrei să montezi o lustră, dar nu ai ustensilele necesare? Dar dacă îți dorești să schimbi culoarea peretelui tău din alb în galben? Nu știi niciodată când ai nevoie de o schimbare în amenajarea casei tale, iar pentru asta e bine să ai câteva soluții.

Noi îți propunem una. Oricând ai nevoie de reparații în locuință, echipa noastră de meșteri profesioniști te poate ajuta cu absolut orice problemă ai avea. Atunci când ceva nu funcționează așa cum ți-ai dori, îți crează, de fiecare dată când remarci defecțiunea, un stres inutil. Elimină disconfortul din viața ta și apelează cu încredere la specialiștii noștri.

Află mai multe

Administrare proprietate

Siguranță garantată pentru locuința ta

Îți dorești ca proprietatea ta să fie în siguranță, dar nu ai timp să te ocupi de acest lucru?

Pentru că înțelegem foarte bine acest aspect, am creat un serviciu special care să te elibereze de orice grijă. Prin intermediul serviciului “Administrare proprietate” preluăm noi toate sarcinile aferente administrării proprietății tale pentru ca tu să poți dispune de timpul tău așa cum îți dorești, fără griji și obligații în plus.

Property Management este serviciul ideal pentru cei care nu au timp sau disponibilitate să se ocupe de locuințele/imobilele pe care le-au achiziționat. Indiferent dacă ești proprietar sau investitor, dacă deții unul sau mai multe imobile, dacă nu locuiești în localitate și, poate, nici în țară sau, pur şi simplu, nu ai timp să te ocupi de aspectele logistice şi administrative, noi te putem ajuta. Pentru oricare dintre situaţii, preluăm noi responsabilitatea administrării prin intermediul unor servicii de specialitate pe care le poți contracta printr-un abonament. Astfel, de la verificarea periodică a proprietății până la verificarea plății chiriei lunare, a cheltuielilor de întreținere și chiar promovarea imobilului în vederea închirierii, îți asigurăm toate serviciile de care ai nevoie.

Află mai multe

 

Mutări

O mână de ajutor

Pentru că la Maurer Residence Constanța nu te alegi doar cu un apartament, ci cu un prieten apropiat care să îți ureze un călduros Bun venit, îți oferim suport în procesul de a te muta ACASĂ! Te întâmpinăm cu serviciul nostru de mutări, dezvoltat prin partenerii noștri, pentru ca tu să fii sigur că toate lucrurile sunt la locul lor și să te bucuri cât mai repede de noua locuință.

Oferim grija noastră tuturor noilor sosiți în familia Maurer și ne dorim ca aceștia să se integreze cât mai rapid, deoarece o achiziție ușoară merită o mutare ușoară.

Află mai multe

Card de Membru

În avantajul tău

 Atunci când decizi să faci parte din comunitatea Maurer Imobiliare ai doar de câștigat. Grija pe care o purtăm clienților noștri, profesionalismul cu care abordăm fiecare persoană în parte, dar și implicarea noastră de după momentul în care îți predăm apartamentul sunt doar câteva dintre caracteristicile care ne definesc ca fiind un complex rezidențial model și o echipă desăvârșită.

Însă, ca să te surprindem și mai mult, am creat pentru tine un sistem de recompensare pentru că ești clientul nostru, prin care poți avea numeroase beneficii. Indiferent de orașul în care te afli, dacă ești client Maurer Imobiliare, cardul tău de membru îți aduce oferte speciale și discounturi oferite de partenerii noștri.

VERIFICĂ AICI PARTENERII PROGRAMULUI REGULAMENT

Brosura Constanta

Ține-ți prietenii aproape!

Cum ar fi că vecinii tăi să fie chiar bunii tăi prieteni? Ați avea posibilitatea de a bea împreună cafeaua de dimineață sau să urmăriți, seara, meciul de fotbal. În plus, prieteni apropiați înseamnă o comunitate unită și dornică să crească împreună, ceea ce încurajăm cu toată inima.

De aceea, Maurer Residence Constanța îți pune la dispoziție un beneficiu de care poți profita atât tu, cât și prietenii tăi.

Ajută-i să își găsească locuința potrivită, în cadrul complexului nostru, iar noi te răsplătim pentru că mărești comunitatea cu oameni frumoși.

Pentru mai multe detalii despre acest beneficiu, consultanții noștri îți stau, cu drag, la dispoziție.

Consultanții noștri

Pentru o ofertă personalizată, te rugăm să ne contactezi!

Telefon: 0730.511.611

Email: serviciiclienti@maurerconstanta.ro

Formular online: client.maurerconstanta.ro

Tot ceea ce ți-ai dorit de la un ansamblu imobiliar

Oricât de mult ne-ar copleși sarcinile zilnice, orele târzii la birou și timpul petrecut departe de familie, atunci când ne întoarcem acasă ne simțim împliniți, norocoși și iubiți. Vrem să îți oferim acest sentiment în fiecare zi. Comunitatea din care ai ales să faci parte va fi, sursa ta de energie și de confort, lucuri care sunt necesare unui stil de viață plin de zâmbete și fericire.

Administrație

Un mediu de viață plăcut

 Ne dorim ca starea de bine pe care o simți când vii acasă să te cuprindă încă dinainte să intri în apartament. Mediul înconjurător contribuie foarte mult la confortul tău în cadrul comunității, iar noi vrem ca acesta să rămână întotdeauna la nivelul ridicat pe care ți-l dorești.

De aceea, echipa Maurer Residence Constanța îți asigură un mediu curat, civilizat, pentru ca tu să te bucuri în fiecare zi de o atmosferă primitoare în care să te relaxezi alături de familie. Spațiile comune, precum locurile de joacă sau spațiile verzi, se mențin întotdeauna curate, iar întreținerea zilnică a acestora îți conferă siguranța deplină că cel mic se poate juca în voie, oricând dorește.

Află mai multe

Sistem Smart Home

Sisteme Smart Home - soluții smart pentru confortul și siguranța ta

La ce te gândești prima oară atunci când îți imaginezi casa ideală? La confort, bine-nțeles. Să te simți bine în propria casă este, poate, cel mai important lucru pentru cei mai mulți dintre noi și, din acest motiv, considerăm că locuințele noastre vor fi, cu adevărat, locul în care te vei simți ACASĂ. Cu atât mai mult cu cât îți oferim toate sistemele inteligente de care ai nevoie pentru a-ți lua de orice grijă și a te putea relaxa, în deplină siguranță, în fiecare zi!

Sistemele Smart Home te vor proteja din toate punctele de vedere pentru că îți oferă tot ce ai nevoie pentru siguranța ta:

-senzor detecție CO și fum
-alarme în caz de inundație
-yale inteligente
-controlul temperaturii
-controlul luminii
-sisteme anti-efracție

Află mai multe

Accesorii

Copertine, rulouri, plase anti insecte - O casă pe gustul tău! Până în cele mai mici detalii.

Ne dorim ca tu să ai parte de absolut toate condițiile pe care ți le dorești atunci când alegi ca locuințele noastre să îți devină ACASĂ. Așa că ne-am gândit la toate detaliile, de la cele privind funcționalitatea spațiului, estetica și compartimentarea inteligentă sau finisajele, până la toate celelalte elemente de care ai nevoie pentru a te simți cu adevărat mulțumit de propria locuință. Nu trebuie decât să ne spui ce nevoi ai și noi te vom ajuta să îți transformi locuința în cea mai confortabilă casă.

Echipează-ți locuința cu tot ce ai nevoie pentru a te simți mereu în largul tău:

-rulouri exterioare pentru confortul tău termic și fonic
-plase anti-insecte pentru liniștea și sănătatea ta
-copertine pentru terase ca să te poți bucura oricând de momente de relaxare în aer liber
-creează spații suplimentare folosind paravane moderne din sticlă
-poți da bucătăriei sau băii un aer aparte cu ajutorul placării cu sticlă decorativă
-înviorează-ți camera de zi alegând un design unic folosind placarea cu sticlă a mobilei
-perdele pentru un subtil joc de lumini și umbre
-asigură-ți un plus de intimitate și stil cu ajutorul unor draperii elegante
-tapet pentru a personaliza camera celui mic sau pentru a crea pereți decorativi de impact

Află mai multe

Mobilier

Mobilă pe gustul tău

Ne-am gândit cum să îți fie ușor! Și am găsit soluția: un serviciu care să te ajute să îți mobilezi locuința simplu și rapid!

Cu ajutorul partenerilor noștri îți vei putea mobila locuința fără niciun fel de efort, pentru că absolut tot ceea ce ai nevoie va fi la îndemâna ta! Nu mai trebuie să faci drumuri nesfârșite pentru a găsi mobila pe care ți-o dorești, ci doar să ne spui nouă care sunt nevoile tale. De la mobilă pentru dormitor, living, bucătărie, baie sau dressing până la canapele și diverse accesorii, specialiștii noștri îți pun la dispoziție mobilier complet pentru locuința ta și îl personalizează, la comandă, așa cum îți dorești.

Iar pentru a ne asigura că totul va ieși exact așa cum îți imaginezi, beneficiezi de servicii de proiectare 3D, concepute special pentru ca tu să găsești cea mai bună variantă pentru casa ta și să nu ai nicio urmă de îndoială atunci când îți amenajezi locuința. Tocmai pentru că ACASĂ nu poate fi decât așa cum îți dorești!

Află mai multe

Design interior

Designul căminului ideal

Atunci când îți cumperi o locuință, vrei să simți că e a ta. Vrei ca ea să devină o extensie a personalității și a stilului tău de viață. Un cămin trebuie să emane acea atmosferă plăcută, familială și să inspire confort, în orice colț te-ai uita. Designul interior este necesar datorită modului în care îți transformă casa și redă energia de care ai nevoie în fiecare zi.

Partenerii noștri, experți în servicii de design interior, te vor ajuta să amenajezi locuința exact după preferințele tale, într-un mod în care estetica se îmbină perfect cu funcționalitatea.

Așa că, tot ceea ce trebuie să descoperi este viziunea ta asupra locuinței perfecte.

Află mai multe

Lucrări interioare

Ca totul să meargă ceas

Ce te faci când vrei să montezi o lustră, dar nu ai ustensilele necesare? Dar dacă îți dorești să schimbi culoarea peretelui tău din alb în galben? Nu știi niciodată când ai nevoie de o schimbare în amenajarea casei tale, iar pentru asta e bine să ai câteva soluții.

Noi îți propunem una. Oricând ai nevoie de reparații în locuință, echipa noastră de meșteri profesioniști te poate ajuta cu absolut orice problemă ai avea. Atunci când ceva nu funcționează așa cum ți-ai dori, îți crează, de fiecare dată când remarci defecțiunea, un stres inutil. Elimină disconfortul din viața ta și apelează cu încredere la specialiștii noștri.

Află mai multe

Curățenie

Redăm frumusețea casei tale

 Vrem ca viitorii noștri clienți să aibă parte de cea mai bună experiență, de la momentul în care îți faci cunoscută intenția de a cumpăra un apartament și până la predarea acestuia. Din acest motiv, locuințele noastre se primesc nu doar complet finisate, ci sunt supuse unei curățenii minuțioase. Astfel, te poți muta imediat cum primești cheile de la apartament.

Totuși, știm că timpul nu este întotdeauna de partea noastră, iar praful care se adună pe mobilier nu se șterge singur. Ca să te ajutăm, îți punem la dispoziție servicii de curățenie de cea mai bună calitate. Fie că îți dorești o curățenie generală, fie că vrei să fie una doar de întreținere, echipa noastră de profesioniști vor reda confortul și strălucirea casei tale.

Află mai multe

Închirieri

Căutările se opresc aici

Ești în situația în care dorești să oferi spre închiriere apartamentul tău din complexul Maurer Residence Constanța? Cu ajutorul partenerilor noștri, îți oferim sprijin în intermedierea închirierii și te scutim de căutările lungi, în care încerci să găsești persoana potrivită.

Astfel, îți rămâne mai mult timp pe care să îl petreci alături de cei dragi sau să te relaxezi cu activitățile preferate. Suntem mai mult decât bucuroși să te ajutăm cu dorința ta de a aduce un nou membru în comunitatea noastră.

Află mai multe

Administrare proprietate

Siguranță garantată pentru locuința ta

Îți dorești ca proprietatea ta să fie în siguranță, dar nu ai timp să te ocupi de acest lucru?

Pentru că înțelegem foarte bine acest aspect, am creat un serviciu special care să te elibereze de orice grijă. Prin intermediul serviciului “Administrare proprietate” preluăm noi toate sarcinile aferente administrării proprietății tale pentru ca tu să poți dispune de timpul tău așa cum îți dorești, fără griji și obligații în plus.

Property Management este serviciul ideal pentru cei care nu au timp sau disponibilitate să se ocupe de locuințele/imobilele pe care le-au achiziționat. Indiferent dacă ești proprietar sau investitor, dacă deții unul sau mai multe imobile, dacă nu locuiești în localitate și, poate, nici în țară sau, pur şi simplu, nu ai timp să te ocupi de aspectele logistice şi administrative, noi te putem ajuta. Pentru oricare dintre situaţii, preluăm noi responsabilitatea administrării prin intermediul unor servicii de specialitate pe care le poți contracta printr-un abonament. Astfel, de la verificarea periodică a proprietății până la verificarea plății chiriei lunare, a cheltuielilor de întreținere și chiar promovarea imobilului în vederea închirierii, îți asigurăm toate serviciile de care ai nevoie.

Află mai multe

Mutări

O mână de ajutor

Pentru că la Maurer Residence Constanța nu te alegi doar cu un apartament, ci cu un prieten apropiat care să îți ureze un călduros Bun venit, îți oferim suport în procesul de a te muta ACASĂ! Te întâmpinăm cu serviciul nostru de mutări, dezvoltat prin partenerii noștri, pentru ca tu să fii sigur că toate lucrurile sunt la locul lor și să te bucuri cât mai repede de noua locuință.

Oferim grija noastră tuturor noilor sosiți în familia Maurer și ne dorim ca aceștia să se integreze cât mai rapid, deoarece o achiziție ușoară merită o mutare ușoară.

Află mai multe

Card de Membru

În avantajul tău

 Atunci când decizi să faci parte din comunitatea Maurer Imobiliare ai doar de câștigat. Grija pe care o purtăm clienților noștri, profesionalismul cu care abordăm fiecare persoană în parte, dar și implicarea noastră de după momentul în care îți predăm apartamentul sunt doar câteva dintre caracteristicile care ne definesc ca fiind un complex rezidențial model și o echipă desăvârșită.

Însă, ca să te surprindem și mai mult, am creat pentru tine un sistem de recompensare pentru că ești clientul nostru, prin care poți avea numeroase beneficii. Indiferent de orașul în care te afli, dacă ești client Maurer Imobiliare, cardul tău de membru îți aduce oferte speciale și discounturi oferite de partenerii noștri.

VERIFICĂ AICI PARTENERII PROGRAMULUI

REGULAMENT
Brosura Constanta

Ține-ți prietenii aproape!

Cum ar fi că vecinii tăi să fie chiar bunii tăi prieteni? Ați avea posibilitatea de a bea împreună cafeaua de dimineață sau să urmăriți, seara, meciul de fotbal. În plus, prieteni apropiați înseamnă o comunitate unită și dornică să crească împreună, ceea ce încurajăm cu toată inima.

De aceea, Maurer Residence Constanța îți pune la dispoziție un beneficiu de care poți profita atât tu, cât și prietenii tăi.

Ajută-i să își găsească locuința potrivită, în cadrul complexului nostru, iar noi te răsplătim pentru că mărești comunitatea cu oameni frumoși.

Pentru mai multe detalii despre acest beneficiu, consultanții noștri îți stau, cu drag, la dispoziție.

Consultanții noștri

Pentru o ofertă personalizată, te rugăm să ne contactezi!

Telefon: 0730.511.611

Email: serviciiclienti@maurerconstanta.ro

Formular online: client.maurerconstanta.ro

Vrem să fii complet informat, înainte de a-ți alege locuința ta de vis. Poți lua legătura cu noi, pentru orice detaliu care te interesează.

Cum îți putem fi de folos?

TELEFON

+40 728 111 777