Relaxeaza-te!

Acum e mai usor sa ai locuinta mult visata.

Pentru ca stim cat de important este acest pas pentru tine, achizitia unei locuinte este acum mai usoara in complexul Maurer Residence Constanta.

Daca vrei sa te bucuri de un ansamblu rezidential modern, linistit si cu o comunitate puternica, Maurer Residence Constanta lanseaza pentru tine produsul “Rate la dezvoltator pe 7 ani”.

Beneficiile programului

Doar cu buletinul

Flexibilitate: Avans 20%

Fara drumuri la banca

Fara costuri suplimentare (dobanda 0%)

Doar cu buletinul

Flexibilitate: Avans 20%

Fara drumuri la banca

Fara costuri suplimentare (dobanda 0%)

Toate aceste beneficii te ajuta sa iti planifici mai bine timpul si resursele pentru ceea ce este cu adevarat important - familia ta.

Conditii:

•   Campania adresata tuturor clientilor care doresc sa achizitioneze un apartament in cadrul ansamblului Maurer Residence Constanta.

•   Pentru aceasta varianta de plata este necesar un avans de minim 20% din valoarea de achizitie, la semnarea antecontractului de vanzare cumparare iar diferenta se va achita in rate lunare pe o perioada de pana la 7 ani.

•   Act necesar: carte de identitate valabila.

•   Valabilitate campanie: in limita apartamentelor disponibile din blocurile B13-B14.

•   Oferta este supusa unor termene si conditii.

Te așteptăm cu drag să îți povestim toate detaliile despre acest program, la sediul nostru din Str. Milano NR. 21, Constanța sau la telefon +0728.111.777!

Vrem sa fii complet informat, inainte de a-ti alege locuinta ta de vis. Poti lua legatura cu noi, pentru orice detaliu care te intereseaza.

Cum iti putem fi de folos?

TELEFON

+40 728 111 777