Ce se întâmplă când ambiția întâlnește generozitatea, empatia și grija pentru ceilalți? Ia naștere un spirit altruist, care se pune în slujba celorlalți cu o energie debordantă. Acest lucru l-am constatat din prima clipă în care am interacționat cu Oana Van Gulik, ceea ce ne-a convins, din capul locului, că locul său este în echipa Maurer Residence Constanța.

Fire conștiincioasă, încrezătoare și dedicată, Oana știe întotdeauna cum să vină în întâmpinarea nevoilor celorlalți pentru a-i ajuta să își îndeplinească visurile. Deopotrivă cu profesionalism și căldură umană.
“Îmi place să construiesc legături frumoase cu persoanele cu care relaționez , bazate pe încredere, sinceritate și transparență. Îmi place să construiesc visuri”, sunt propriile ei cuvinte și totodată convingerile care o călăuzesc în misiunea pe care și-a asumat-o în cadrul companiei noastre, pe care și-o îndeplinește exemplar zi de zi.

În familia Maurer Imobiliare, Oana a găsit locul perfect pentru ca aspirațiile ei să se poată realiza și pentru a oferi celor din jurul său, bucuria și mulțumirea care să le schimbe viața. Oana crede cu tărie că acestea sunt printre cele mai de preț lucruri pe care le poate oferi și, totodată, cea mai mare satisfacție pe care o poate avea:
“Îmi place să interacționez cu oamenii, să identific nevoile clienților pentru a-i ajuta să obțină ceea ce-și doresc, aceasta fiind cea mai mare satisfacție pentru mine: mulțumirea lor.”

“Când oamenii din jurul tău te susțin și împart aceleași pasiuni, succesul este garantat, iar în familia Maurer Imobiliare, regăsesc întocmai aceste valori, motiv pentru care sunt recunoscătoare. Sunt exact acolo sunt vreau să fiu.” Adică, am completa noi, acolo unde poți schimba, cu adevărat, viața oamenilor în bine. Pentru că suntem perfect de acord cu convingerile Oanei:
“Pe măsură ce oferi mai mult din tine în slujba altora, acțiunile tale creează bogăție constantă, prosperitate și abundență.“

Oana iti sta la dispozitie pentru orice intrebare

TELEFON

+40 727 346 031