Cu pasiuni precum cititul, dansul si dezvoltarea personala, Oana ne-a impresionat din prima, cu firea ei comunicativa si plina de energie. Este o persoana organizata, calculata si ii place sa lucreze in echipa, alaturi de oameni asemenea ei.

Datorita capacitatilor sale de a asimila rapid informatii, Oana s-a familiarizat repede cu proiectul nostru si acum ocupa rolul de consultant vanzari care, spune ea, i se potriveste ca o manusa. Si avem motive serioase sa credem asta. Oana se simte excelent printre oameni si ii place sa ii asculte, sa le afle nevoile, gandurile si sa vina in ajutorul lor, cu o atitudine extrem de saritoare. E indragostita de unicitatea fiecarei persoane in parte si ii place sa descopere mereu noi personalitati si caractere, iar asta o ajuta sa se dezvolte in domeniul sau de activitate.

Comunicarea este cheia rezolvarii oricarei probleme. Daca esti sincer si deschis cu persoana de langa tine este imposibil sa nu ajungeti amandoi la un numitor comun, care sa pastreze relatia pe un curs sanatos. Cred cu tarie in aceasta calitate si, indiferent de persoana cu care relationez, incerc sa fiu cat se poate de transparenta in ganduri, pentru a nu lasa loc de interpretari”.

Oana considera ca, pentru ea, Maurer reprezinta o familie unita, al carui sprijin il simte inca din primele zile, iar acest lucru ii da incredere ca este cel mai bun mediu in care se poate dezvolta profesional, dar si pe plan personal.

Multumim, Oana, ca ai ales Echipa Maurer!

Oana iti sta la dispozitie pentru orice intrebare

TELEFON

0733 629 303