Cu o experienta de peste 23 de ani ca agent imobiliar, George Enescu este omul pe care te poti baza, indiferent de situatie. In toti acesti ani, a invatat cum sa fie alaturi de clienti, cum sa le indeplineasca nevoile, dar, mai ales, cum sa le ofere sentimentul ca au facut alegerea potrivita, in final.

George a activat mult timp ca si freelancer, unde am avut ocazia sa si colaboram cu el, astfel incat si-a gasit usor un loc in familia Maurer. Este o persoana proactiva, familista, extrem de informata in domeniul sau de activitate si intotdeauna gaseste o modalitate de a oferi clientilor ceea ce isi doresc.

Este un bun ascultator, astfel ca nu va fi greu sa iti expui dorintele, vizavi de apartamentul tau de vis, are o buna capacitate de a gasi solutii eficiente pentru toate problemele care pot aparea, iar calitatea de bun negociator are toate sansele sa iti gaseasca locuinta potrivita pentru tine si familia ta.

Datorita acestor calitati, se simte printre oameni ca pestele intr-un ocean. Se adapteaza repede la orice mediu si, datorita experientei sale, nu apare intimidarea in nicio situatie. Are ca pasiune fotbalul, ceea ce (credem noi) il ajuta, in domeniul sau, sa aiba o imagine de ansamblu asupra muncii sale, dar si o strategie care ii poate aduce rezultate rapid.

Lucrurile care conteaza pentru George sunt familia si stabilitatea financiara a acesteia. Astfel, George reuseste sa ramana un tip muncitor, mereu in cautarea dezvoltarii sale, in timp ce ramane un tata model pentru familia sa.

Nu e de mirare ca George s-a adaptat foarte bine in familia Maurer, unde ii dorim o colaborare lunga si prospera alaturi de noi

Multumim, George Enescu, ca faci parte din echipa Maurer!

George iti sta la dispozitie pentru orice intrebare

TELEFON

0733.629.303