Pentru că suntem tot timpul în sprijinul oamenilor, venim în întâmpinarea ta, cu cele mai profitabile oferte de finanțare. Vei beneficia de toate informațiile și resursele necesare, astfel încât să îți îndeplinești visul tău și al familiei tale: achiziția unei locuințe personale.

Descoperă, în cele ce urmează, variantele de finanțare puse la dispoziție de Maurer Residence Constanța și alege cea mai bună soluție pentru tine. O persoană specializată te va asista pe tot parcursul procesului.

Cumpără fără griji

Acum poți avea apartamentul pe care ți l-ai dorit datorită variantelor de plată pe care ți le punem la dispoziție. Poți opta între posibilitatea de a plăti în 3 tranșe, de a-ți întocmi un plan de finanțare prin rate la dezvoltator sau de a te folosi de un credit bancar pentru achiziția apartamentului. De asemenea, îți mai punem la dispoziție opțiunea de a plăti integral valoarea apartamentului, caz în care beneficiezi de un discount din partea noastră.

Având aceste opțiuni în ajutorul tău îți va fi ușor să le oferi celor dragi căminul de care vă veți bucura împreună. Jumătate din clienții noștri aleg achiziționarea unui apartament prin modalitatea plății în rate. Venim în întâmpinarea nevoilor tale cu varianta de plată preferată.

Acum e mai simplu să obții locuința visurilor tale la Maurer Residence Constanța prin noul program Rate DIRECT LA DEZVOLTATOR timp de 7 ani!

Avans Minim 20%;
Fără costuri suplimentare (dobândă 0%).
Fără drumuri la bancă
Doar cu buletinul

Ofertă supusă unor termene și condiții.

Vrem să fii complet informat, înainte de a-ți alege locuința ta de vis. Poți lua legătura cu noi, pentru orice detaliu care te interesează.

Cum îți putem fi de folos?

TELEFON

+40 728 111 777