Finantare - Maurer Residence Constanta

Pentru că suntem tot timpul în sprijinul oamenilor, venim în întâmpinarea ta, cu oferte de finanțare profitabile. Vei beneficia de toate informațiile și resursele necesare, astfel încât să iți îndeplinești visul tău și al familiei tale: achiziția unei locuințe personale.

Descoperă, în cele ce urmează, variantele de finanțare puse la dispoziție de Maurer Residence Constanța și alege soluția noastră. O persoană specializată te va asista pe tot parcursul procesului.

Cumpără fără griji

Acum poți avea apartamentul pe care ți l-ai dorit datorită variantelor de plată pe care ți le punem la dispoziție. Poți opta intre posibilitatea de a plăti în 3 tranșe, de a-ți întocmi un plan de finanțare prin rate la dezvoltator sau de a te folosi de un credit bancar pentru achiziția apartamentului. De asemenea, iți mai punem la dispoziție opțiunea de a plăti integral valoarea apartamentului, caz în care beneficiezi de un discount din partea noastră.

Având aceste opțiuni în ajutorul tău, iți vă fi ușor să le oferi celor dragi căminul de care vă veți bucura împreună. Jumătate din clienții noștri aleg achiziționarea unui apartament prin modalitatea plății în rate. Venim în întâmpinarea nevoilor tale cu varianta de plată preferată.

Prin plata integrală a apartamentului, beneficiezi de cea mai bună ofertă de achiziție! În plus, daca alegi varianta plații integrale, vei avea parte de un discount din prețul apartamentului.

  • Investiți într-o propritate cu valoare stabila pe termen lung, neafectata de inflație.
  • Achitați integral la încheierea contractului pentru a beneficia de cel mai mic preț din ofertă.

Vrem să fii complet informat, înainte de a-ți alege locuința ta de vis. Poți lua legatura cu noi, pentru orice detaliu care te interesează.

Cum îți putem fi de folos?