Echipa este motorul oricărei companii!

Zenovia Cseh

Alina Miu

Suzanne Zaharia

Alina Munteanu

Înțelegând pe deplin acest lucru am ajuns să prețuim fiecare om din familia Maurer Imobiliare. Fiecare are locul lui. Fiecare completează o parte a imaginii de ansamblu și face posibilă transpunerea în realitate a visurilor clienților noștri.

Echipă omogenă, formată din oameni cu o pregătire intensă în domeniu, ce sunt întotdeauna în ajutorul celor ce devin clienți, chiar și în perioada post-vânzare. Sunt oameni pasionați, implicați și se adaptează în funcție de preferințele fiecărui client în parte. Astfel, dacă ajungeți să colaborați cu unul dintre ei, veți descoperi repede că nu veți cere sfaturile unui angajat, ci unui prieten. Profesionalismul și ambiția, dovedite de echipă, fac posibilă crearea unei punți între cei care vor să facă parte din comunitate și ansamblul imobiliar Maurer Residence Constanța. Compania ne prezintă o mică parte a celor care se regăsesc în acest proiect.

Vrem să fii complet informat, înainte de a-ți alege locuința ta de vis. Poți lua legătura cu noi, pentru orice detaliu care te interesează.

Cum îți putem fi de folos?

TELEFON

+40 728 111 777