„Învingătorii nu renunță, iar cei care renunță nu ajung învingători”

Aristotel

Într-o lume în care nepăsarea și tendința de a renunța se află la tot pasul, noi am ales să continuăm. Căzuți, de multe ori, ne-am unit forțele și am găsit în voi toate motivele pentru a ne ridica și pentru a merge mai departe.

Am pășit împreună, am crescut, am devenit o comunitate puternică și unită, am construit nu doar case, ci visuri, dar am și greșit. Ne asumăm greșelile și avem ca obiectiv îndreptarea lor. Acceptăm criticile pentru că doar așa ne vom putea autodepăși și pentru că ne pasă de ce credeți. Vocea voastră e importantă! Vocea voastră e ascultată! Avem nevoie de voi! Vă asigur că vă rămân aproape pentru ca această comunitate să înflorească, să capete culoare, să se numească „acasă” și să fie un loc mai bun pentru copiii noștri.

Și pentru că suntem o familie, ușa noastră este larg deschisă pentru oricine crede că poate clădi visuri alături de noi.

Fă un pas și hai să transformăm greșelile în succes!

5 motive să alegi Maurer Residence Constanța

Maurer Residence Constanța nu este un simplu ansamblu rezidențial. La noi veți găsi cele mai bune facilități ale unui cartier modern.

Pe lângă apartamentele pe care le constuim cu suflet, amenajăm și spațiile verzi prezente în ansamblul rezidențial, dar și locuri de joacă pentru copii. Astfel, putem fi siguri că familia ta se va simți cel mai bine aici. În plus, atragem investitori pentru a dezvolta zona după nevoile fiecărui client.

Ansamblu rezidențial modern

Arhitecții noștri au transformat o idee îndrăzneață, într-un ansamblu rezidențial ce părea imposibil de ridicat.

Accent pe comunitate

Atmosfera din interiorul complexului Maurer Residence Constanța vă aduce cu sine liniște, căldură și confort. Este locul ideal în care o comunitate poate crește sănătos, unde viitorul, reprezentant de copiii noștri, este pus în prim plan, prin încurajarea socializării și a grijei purtate reciproc.

Aici găsești tot ce contează

Întrucât dorințele clienților noștri reprezintă priorități pentru noi, Maurer Residence Constanța reprezintă transpunerea în realitate a cerințelor actuale.

Cei mai buni de pe piață

În activitatea noastră de peste 13 ani, am conturat și am dat culoare la peste 7000 de visuri.

Oportunități nenumărate

Considerăm că nu numai dezvoltarea unei zone contează, ci și a noastră, interioară, de unde vin toate ideile mărețe.

Pe primele locuri, incă
de la primii pași

Încă de la început, când lipsa experienței face ca fiecare decizie să fie un risc asumat, ne-am dorit să oferim oamenilor soluții de a-și schimba modul de viață în unul mai bun. În plină criză financiară, când toate ușile se închideau, noi am ales să le deschidem și astfel am ajuns locul 2 la nivel național, pentru numărul de apartamente vândute în acea perioadă de grea încercare.

Cu toate acestea, mânați de dorința de a deveni mai buni, ne-am folosit de toate instrumentele pe care le-am avut la dispoziție, inclusiv dorințele clienților care își doreau să dezvolte un parteneriat cu noi. În acest fel, Maurer Imobiliare a ajuns pe primul loc în topul locuințelor vândute în fază de proiect. Toate acestea au fost posibile doar cu ajutorul vostru și a încrederii că vom preda exact ce am promis.

Construim pentru tine

Noi, cei de la Maurer, ne propunem să construim o comunitate unită, care să redea sentimentul de familie mărită. Putem face asta doar împreună. Ai suficiente motive să alegi Maurer Residence Constanța: profesionalismul oamenilor implicați în proiect, grija noastră pentru oameni și natură, dar și calitatea materialelor folosite în construcție. Totul pentru a-ți aduce, ție și familiei, confortul mult așteptat.

Maurer Residence Constanța, visul devenit realitate

Am ascultat fiecare client și am învățat de la el, iar acum, ne putem mândri că suntem aproape de oferirea unui apartament pentru orice gust.

Folosim doar materiale de cea mai bună calitate și colaborăm cu cei mai mari furnizori de materiale. Doar așa putem fi siguri că locuințele noastre vor arăta exact ca în visul tău

„Învingătorii nu renunță, iar cei care renunță nu ajung învingători”

Aristotel

Intr-o lume in care nepasarea si tendinta de a renunta se afla la tot pasul, noi am ales sa continuam. Cazuti, de multe ori, ne-am unit fortele si am gasit in voi toate motivele pentru a ne ridica si pentru a merge mai departe.

Am pasit impreuna, am crescut, am devenit o comunitate puternica si unita, am construit nu doar case, ci visuri, dar am si gresit. Ne asumam greselile si avem ca obiectiv indreptarea lor. Acceptam criticile pentru ca doar asa ne vom putea autodepasi si pentru ca ne pasa de ce credeti. Vocea voastra e importanta! Vocea voastra e ascultata! Avem nevoie de voi! Va asigur ca va ramân aproape pentru ca aceasta comunitate sa infloreasca, sa capete culoare, sa se numeasca „acasa” si sa fie un loc mai bun pentru copiii nostri.

si pentru ca suntem o familie, usa noastra este larg deschisa pentru oricine crede ca poate cladi visuri alaturi de noi.
Fa un pas si hai sa transformam greselile in succes!

5 motive să alegi Maurer Residence Constanta

Maurer Residence Constanta nu este un simplu ansamblu rezidential. La noi veti gasi cele mai bune facilitati ale unui cartier modern.

Pe langa apartamentele pe care le constuim cu suflet, amenajam si spatiile verzi prezente in ansamblul rezidential, dar si locuri de joaca pentru copii. Astfel, putem fi siguri ca familia ta se va simti cel mai bine aici. In plus, atragem investitori pentru a dezvolta zona dupa nevoile fiecarui client.

Ansamblu rezidențial modern

Arhitectii nostri au transformat o idee indrazneata, intr-un ansamblu rezidential ce parea imposibil de ridicat.

Accent pe comunitate

Atmosfera din interiorul complexului Maurer Residence Constanta va aduce cu sine liniste, caldura si confort. Este locul ideal in care o comunitate poate creste sanatos, unde viitorul, reprezentant de copiii nostri, este pus in prim plan, prin incurajarea socializarii si a grijei purtate reciproc

Aici gasesti tot ce conteaza

Intrucat dorintele clientilor nostri reprezinta prioritati pentru noi, Maurer Residence Constanta reprezinta transpunerea in realitate a cerintelor actuale.

Cei mai buni de pe piata

In activitatea noastra de peste 13 ani, am conturat si am dat culoare la peste 7000 de visuri.

Oportunitati nenumarate

Consideram ca nu numai dezvoltarea unei zone conteaza, ci si a noastra, interioara, de unde vin toate ideile marete.

Pe primele locuri, inca de la primii pasi

Inca de la inceput, cand lipsa experientei face ca fiecare decizie sa fie un risc asumat, ne-am dorit sa oferim oamenilor solutii de a-si schimba modul de viata in unul mai bun. In plina criza financiara, cand toate usile se inchideau, noi am ales sa le deschidem si astfel am ajuns locul 2 la nivel national, pentru numarul de apartamente vandute in acea perioada de grea incercare.

Cu toate acestea, manati de dorinta de a deveni mai buni, ne-am folosit de toate instrumentele pe care le-am avut la dispozitie, inclusiv dorintele clientilor care isi doreau sa dezvolte un parteneriat cu noi. In acest fel, Maurer Imobiliare a ajuns pe primul loc in topul locuintelor vandute in faza de proiect. Toate acestea au fost posibile doar cu ajutorul vostru si a increderii ca vom preda exact ce am promis.

Construim pentru tine

Noi, cei de la Maurer, ne propunem sa construim o comunitate unita, care sa redea sentimentul de familie marita. Putem face asta doar impreuna. Ai suficiente motive sa alegi Maurer Residence Constanta: profesionalismul oamenilor implicati in proiect, grija noastra pentru oameni si natura, dar si calitatea materialelor folosite in constructie. Totul pentru a-ti aduce, tie si familiei, confortul mult asteptat.

Maurer Residence Constanta, visul devenit realitate

Am ascultat fiecare client si am invatat de la el, iar acum, ne putem mandri ca suntem aproape de oferirea unui apartament pentru orice gust.
Folosim doar materiale de cea mai buna calitate si colaboram cu cei mai mari furnizori de materiale. Doar asa putem fi siguri ca locuintele noastre vor arata exact ca in visul tau

Vrem să fii complet informat, înainte de a-ți alege locuința ta de vis. Poți lua legătura cu noi, pentru orice detaliu care te interesează.

Cum îți putem fi de folos?

TELEFON

+40 728 111 777