Pe Cristina a incantat-o proiectul nostru inca de anul trecut, cand a decis sa faca parte din comunitatea Maurer. Linistea si apropierea oamenilor din Maurer Residence Constanta au determinat-o sa ia in considerare achizitionarea unei locuinte in cadrul complexului nostru. Si asa a fost.

Are o experienta de 2 ani ca broker in asigurari, timp in care a reusit sa invete cum sa se apropie de oameni si sa fie atenta la nevoile lor. Insa avea nevoie de o schimbare. Cristina este genul de persoana care gaseste solutia la orice problema, cu responsabilitate si implicare. Noi credem ca acestea sunt calitati care, cu siguranta, o ajuta in noul sau parcurs profesional.

Ca si valori dupa care se ghideaza in viata, Cristina este adepta corectitudinii, este sincera cu cei din jur si face promisiuni doar daca este ferm convinsa ca le poate indeplini. Crede in comunicarea permanenta si este de parere ca abilitatea de a fi deschis si de a transmite corect un mesaj este cheia spre o colaborare de succes, pe orice plan.

In familia Maurer am gasit oameni tineri dar profesionisti care mi-au acordat sprijinul si increderea lor, m-au facut sa ma simt "acasa". Am nevoie de oameni care au o energie aparte si care te fac sa te simti important, iar cei de la Maurer au aceasta calitate. Sunt convinsa ca usurinta cu care ma apropii de oameni, empatia si seriozitatea cu care tratez lucrurile sunt lucruri care pot aduce un plus comunitatii Maurer Residence Constanta”.

Multumim si noi, Cristina, pentru increderea acordata!

Echipa Maurer

Cristina iti sta la dispozitie pentru orice intrebare

TELEFON

0724 298 085