adas

Concept nou de studiouri în Constanța

Termenul de “studio” a fost recent adoptat de piața imobiliară din România și reprezintă un tip de locuința ce combină cu succes caracteristicile garsonierelor cu cele ale apartamentelor de două camere.Ca și structură, studio-urile sunt gândite ca o garsonieră, însă gradul de confort tinde spre cel oferit de locuințele cu 2 camere. Asta datorită spațiului alocat atât camerei de locuit, dar mai ales baiei și bucătăriei, aspecte deseori neglijate în cazul garsonierelor.

Datorită avantajelor pe care le are acest gen de locuință, dar și prețurilor destul de reduse, tot mai mulți tineri studenți sau chiar și familii aflate la început de drum au ales să investească într-un studio nou, bucurându-se totodată de confort și calitate. Încă din momentul în care am demarat construcțiile, ne-am gândit să compartimentam fiecare apartament astfel încât confortul oferit de acesta să satisfacă toate nevoile celor care vor locui în el. De aceea Maurer Residence vine cu un concept de compartimentare nou pe piața imobiliară din Constanța.

Știm cât de importantă este odihna în viața fiecăruia dintre noi. Așadar, am împărțit suprafața studio-urilor, în așa fel încât să delimităm spațiile de zi de cele în care ne refacem după o zi grea. Fiecare studio are în componența să o nișă de dormit, pe care o poți separa printr-un panou culisant, pentru un somn relaxant. De exemplu, cel mai spațios studio din oferta Maurer Residence Constanța vine cu o astfel de compartimentare:

  • Apartamente complet finisate

  • Loc de parcare inclus în preț

  • Boxă inclusă în preț la demisol

  • Serviciu de administrație

  • Diverse metode de finanțare

  • Program Customer Care

În plus, datorită suprafeței nu prea extinse, studio-urile sunt relativ ușor de întreținut, iar costurile utilităților reduse. Sunt ideale pentru cei care își doresc o locuința confortabilă și avantajoasă din punct de vedere al investiției.

Studio-uri noi in Constanța

Prețuri între 60.100€ – 85.300€

Notă: Toate informațiile, schițele și pozele au exclusiv scop de prezentare!

Prețurile conțin TVA de 5%. Prețul imobilelor suportă modificări în funcție de suprafața balconului.

Metode de finanțare

Dacă acest tip de locuință se dovedește a fi potrivită pentru tine, Maurer Residence îți pune la dispoziție mai multe variante de plată printre care: