adas

 

Când vine vorba de confortul casei tale, vrei că familia ta să beneficieze de tot ce e mai bun. Întrucât, de multe ori, spațiul alocat locuinței oferă cele mai mari satisfacții în materie de confort, Maurer Residence Constanța îți pune la dispoziție un tip de apartament ce vă impresiona, cu siguranță. Este vorba de locuințele tip penthouse, iar datorită poziției acestora în clădirea de locuințe, vei avea parte de mai multe beneficii.

Un sentiment unic. Așa am descrie generoasele penthouse-uri din ansamblul Maurer Residence Constanța. Liniștea deplină datorit poziționării deosebite, la mare distanță de nivelul străzii, îți permite să îți concentrezi întreagă atenție asupra proiectelor tale solicitante. Suprafață generoasă este complicele tău în ceea ce privește timpul liber cu cei dragi și practicarea hobby-urilor, iar terasa spațioasă îți pune la încercare creativitatea și simțul estetic. Fie că te bucuri de aerul curat, liniștea nopții sau priveliștea superb, terasa penthouse-ului tău vă deveni locul perfect de relaxare după zilele grele.

  • Apartamente complet finisate

  • Loc de parcare inclus în preț

  • Boxa inclusă în preț la demisol

  • Serviciu de administrare

  • Diverse metode de finanțare

  • Program Customer Care

Penthouse-uri noi în Constanța

200.600 euro -237.700 euro

Nota:

Oferta este valabilă pentru apartamentele aflate în stadiu de proiect și este supusă unor termene și condiții.

Toate informațiile, schițele și pozele au exclusiv scop de prezentare!

Metode de finantare

Dacă acest tip de locuință se doveste a fi potrivită pentru tine, Maurer Residence îți pune la dispoziție mai multe variante de plată printre care:

error: Content is protected !!