adas

De ce un penthouse în Constanța?

Când vine vorba de confortul casei tale, vrei ca familia ta să beneficieze de tot ce e mai bun. Întrucât, de multe ori, spațiul alocat locuinței oferă cele mai mari satisfacții în materie de confort, Maurer Residence Constanța îți pune la dispoziție un tip de apartament ce va impresiona, cu siguranță. Este vorba de locuințele tip penthouse, iar datorită poziției acestora în clădirea de locuințe, vei avea parte de mai multe beneficii.

Un sentiment unic Locuind într-un penthouse ai ocazia să te bucuri de starea bună pe care ți-o dă apartamentul, de fiecare dată când ajungi acasă. Odată ce intri în lift și apeși butonul ce duce la ultimul etaj, vei avea parte de prestigiu și un sentiment de “acasă” ce cu siguranță nu l-ai mai întâlnit până acum. Liniște deplină Într-un penthouse întotdeauna va fi mai multă liniște din două motive: este situat la o distanță mai mare față de nivelul străzii iar vecinii de deasupra nu există. Nu trebuie să îți faci griji că vecina își probează tocurile în timp ce tu te odihnești. Terasă extinsă Penthouse-urile noastre vin la pachet cu o terasă ce poate fi folosită oricum ai avea plăcere. Fie că te bucuri de razele soarelui, alături de prieteni, fie că vrei doar să admiri priveliștea oferită de acest apartament, sigur te vei îndrăgosti rapid de terasa generoasă.

  • Apartamente complet finisate

  • Loc de parcare inclus în preț

  • Boxă inclusa în preț la demisol

  • Serviciu de administrație

  • Diverse metode de finanțare

  • Program Customer Care

La Maurer Residence Constanța nu primești doar un apartament, ci primești o atmosferă. Aceasta se simte încă de când ne calci pragul prima oară. Se simte că suntem o familie ce dorim să creștem, să ne putem mândri în continuare cu încrederea oferită de clienții noștri și de calitatea cu care am ales să construim.

Penthouse-uri noi în Constanța

Prețuri între 204.000€ – 222.200€

Notă:

Toate informațiile, schițele și pozele au exclusiv scop de prezentare!

Prețurile conțin TVA de 5%. Prețul imobilelor suportă modificări în funcție de suprafața balconului.

Metode de finanțare

Dacă acest tip de locuință se dovedește a fi potrivită pentru tine, Maurer Residence îți pune la dispoziție mai multe variante de plată printre care: