adas

Avantajele unui apartament de 4 camere

Un apartament cu 4 camere este idealul familiilor care își doresc ca luxul și confortul să facă parte din rutina lor zilnică. Pentru orice familie numeroasă e nevoie ca spațiul dintr-o locuință să fie compartimentat cât mai eficient. Încă de când am așezat prima cărămidă, gândul nostru s-a intreptat spre viitori proprietari ai apartamentelor și la confortul oferit acestora.

Apartamentele de 4 camere sunt dovada că toate eforturile noastre s-au concentrat pentru a avea același rezultat: locuințe de calitate, spațioase, confortabile și finisate exact după gustul clienților. Nu există nimic mai satisfăcător decât mulțumirea care se citește pe fața unei familii, atunci când își dă seama că a făcut alegerea potrivită.

Maurer Residence îți pune la dispoziție două apartamente de 4 camere în Constanța, dintre care unul este de tip Penthouse. Cele trei dormitoare reprezintă soluția ideală de a oferi fiecăruia dintre copii camera sa separată, invitaților ocazionali un spațiu confortabil sau pentru familiile mai puțin numeroase posibilitatea amenajării unui birou sau a unei biblioteci. Utilitatea acestei caracteristici este apreciată în special atunci când familia este numeroasă, dar și atunci când primește musafiri în vizită. De asemenea, este extraordinar de utilă atunci când te hotărăști să organizezi o petrecere la tine acasă.

Având la dispoziție o suprafața destul de mare pe care trebuie să o amenajam, uneori e greu să găsești combinația potrivită, atât din punct de vedere cromatic, cât și al stilului. Recomandăm sfaturile designerilor consacrați, care recomandă următoarele: Cât mai multă lumină Optați pentru ferestre cât mai înalte, care să lase lumina soarelui să pătrundă în încăpere. Aceasta compune o atmosferă relaxantă, vibrantă și care îți insuflă energie pozitivă. Lasă lumina naturală să îți umple camera și vei simți starea bună pe care ți-o oferă în fiecare zi. Adoptă culoarea naturii Verdele închis, inspirat de natură, este o culoare ce rezistă în topul preferințelor oamenilor de specialitate. Are ca scop aducerea calmului mediului exterior în interior, pentru a te relaxa la fel cum o faci când ești în mijlocul naturii. Stilul care ți se potrivește Pentru orice tip de amenajare ai opta, trebuie să știi că este recomandat ca toate camerele să fie realizate în același fel, din punct de vedere al stilului. Indiferent dacă e clasic, vintage sau modern acesta trebuie să fie același în fiecare încăpere.

  • Apartamente complet finisate

  • Loc de parcare inclus în preț

  • Boxă inclusă în preț la demisol

  • Serviciu de administrație

  • Diverse metode de finanțare

  • Program Customer Care

La Maurer Residence Constanța nu primești doar un apartament, ci primești o atmosferă. Aceasta se simte încă de când ne calci pragul prima oară. Se simte că suntem o familie ce dorim să creștem, să ne putem mândri în continuare cu încrederea oferită de clienții noștri și de calitatea cu care am ales să construim.

 

Apartamente de 4 camere noi în Constanța

Prețuri între 204.000€ – 222.200€

Notă:

Toate informațiile, schițele și pozele au exclusiv scop de prezentare!

Prețurile conțin TVA de 5%. Prețul imobilelor suportă modificări în funcție de suprafața balconului.

Metode de finanțare

Dacă acest tip de locuință se dovedește a fi potrivită pentru tine, Maurer Residence îți pune la dispoziție mai multe variante de plată printre care: