Apartamente 4 camere Constanta - Maurer Residence Constanta - Rate sau Vanzare

adas

 

Un apartament cu 4 camere este alegerea ideala pentru familiile ce doresc să îmbine cât mai armonios spațialitatea și confortul. Considerăm că pentru cei ce sunt în căutarea unui apartament generos primează 3 criterii principale: intimitate, spațiu și compartimentare eficientă iar noi le îndeplinim cu success pe toate trei. Suprafețele extinse ale apartamentelor noastre sunt ideale pentru serile relaxante petrecute alături de cei dragi iar terasele spațioase te invită oricând să te bucuri de aerul curat și razele soarelui.

Apartamentele de 4 camere sunt dovada că toate eforturile noastre s-au concentrat pentru a avea același rezultat: locuințe de calitate, spațioase, confortabile și finisate exact după gustul clienților. Nu există nimic mai satisfăcător decât mulțumirea care se citește pe fața unei familii, atunci când își dă seama că a făcut alegerea potrivită.

  • Apartamente complet finisate

  • Loc de parcare inclus în preț

  • Boxa inclusă în preț la demisol

  • Serviciu de administrare

  • Diverse metode de finanțare

  • Program Customer Care

 

Apartamente de 4 camere noi în Constanța

185.800 euro -224.300 euro

Nota:

Oferta este valabila pentru apartamentele aflate in stadiu de proiect si este supusa unor termene si conditii.

Toate informatiile, schitele si pozele au exclusiv scop de prezentare!

Metode de finantare

Daca acest tip de locuinta se doveste a fi potrivita pentru tine, Maurer Residence iti pune la dispozitie mai multe variante de plata printre care: