adas

De ce un apartament cu 3 camere în Constanța?

Atunci cand familia se mareste ai nevoie, evident, de mai mult spatiu de locuit. Te gandesti mult la viitor si tocmai de accea cauti un apartament care sa fie benefic tuturor membrilor familiei. Si acum, dar mai ales pe viitor. Pentru ca vrem sa fim tot timpul alaturi de oameni si de nevoile acestora, Maurer Residence pune la dispozitie cele mai noi apartamente de 3 camere din Constanta, construite pentru linistea si confortul tau.

În ziua de astăzi, copiii și adolescenții își doresc să aibă propria lor cameră ca să își desfășoare activitățile în voie. De aceea, un apartament cu 3 camere este alegerea ideală pentru familiile mai numeroase. Cei mici, primind fiecare camera sa, vor crește cu simțul responsabilității și își vor dezvolta obiceiuri practice, care îi vor ajuta în viitor.

Apartamentele de 3 camere devin alegerea ideală pentru familiile tinere sau cuplurile care își caută o locuință spațioasă. Aceasta oferă confortul de care fiecare membru în parte are nevoie. Pe lângă living-uri spațioase care te invită la relaxare alături de cei dragi, apartamentele din cadrul ansamblului Maurer Residence Constanța vin atât în varianta cu bucătărie open space, cât și cu bucătărie închisă.

În oferta Maurer Residence a apartamentelor de 3 camere am inclus, pentru cei care își doresc ceva cu adevărat special, un penthouse a cărui terasă măsoară 102mp! Datorită suprafeței mari, ai o grămadă de posibilități prin care poți să pui în valoare acest spațiu.

Când te decizi să achiziționezi o locuință, pe lângă modul în care este construită structura și în care sunt alese finisajele, un apartament trebuie să îți mai aducă, în primul rând, satisfacția că ai ales locul potrivit, compartimentarea potrivită și, de ce nu, vecinii potriviți.

În plus, ai în vedere și comunitatea din care faci parte. Vrei să ai vecini amabili, binevoitori și sociabili. După o zi grea, tot ceea ce vrei să simți în jurul tău este o energie pozitivă care să te ajute să te deconectezi de viața cotidiană.

  • Apartamente complet finisate

  • Loc de parcare inclus în preț

  • Boxă inclusă în preț la demisol

  • Serviciu de administrație

  • Diverse metode de finanțare

  • Program Customer Care

La Maurer Residence Constanța nu primești doar un apartament, ci primești o atmosferă. Aceasta se simte încă de când ne calci pragul prima oară. Se simte că suntem o familie ce dorim să creștem, să ne putem mândri în continuare cu încrederea oferită de clienții noștri și de calitatea cu care am ales să construim.

Apartamente de 3 camere noi în Constanța

Prețuri între 112.500€ – 181.400€

Notă:

Toate informațiile, schițele și pozele au exclusiv scop de prezentare!

Prețurile conțin TVA de 5%. Prețul imobilelor suportă modificări în funcție de suprafața balconului.

Metode de finanțare

Dacă acest tip de locuință se dovedește a fi potrivită pentru tine, Maurer Residence îți pune la dispoziție mai multe variante de plată printre care: