adas

 

Apartamentele cu 3 camere sunt alegerea perfectă pentru familiile tinere ce urmează să se mărească sau pentru cuplurile ce au nevoie de o locuință spațioasă. Compartimentările eficiente conferă intimitatea și confortul de care fiecare membru al familiei are nevoie

În oferta Maurer Residence a apartamentelor de 3 camere am inclus, pentru cei care își doresc ceva cu adevărat special, un penthouse a cărui terasă măsoară 102mp! Datorită suprafeței mari, ai o grămadă de posibilități prin care poți să pui în valoare acest spatiu.

Când te decizi să achiziționezi o locuință, pe lângă modul în care este construită structura și în care sunt alese finisajele, un apartament trebuie să îți mai aducă, în primul rând, satisfacția că ai ales locul potrivit, compartimentarea potrivită și, de ce nu, vecinii potriviți.

În plus, ai în vedere și comunitatea din care faci parte. Vrei să ai vecini amabili, binevoitori și sociabili. După o zi grea, tot ceea ce vrei să simți în jurul tău este o energie pozitivă care să te ajute să te deconectezi de viață cotidiană.

  • Apartamente complet finisate

  • Loc de parcare inclus în preț

  • Boxa inclusă în preț la demisol

  • Serviciu de administrare

  • Diverse metode de finanțare

  • Program Customer Care

Apartamente de 3 camere noi în Constanța

124.500 euro – 135.200 euro

Nota:

Oferta este valabilă pentru apartamentele aflate în stadiu de proiect și este supusă unor termene și conditii.

Toate informațiile, schițele și pozele au exclusiv scop de prezentare!

Metode de finanțare

Dacă acest tip de locuință se dovește a fi potrivită pentru tine, Maurer Residence îți pune la dispoziție mai multe variante de plată printre care: