adas

Avantajele apartamentelor de 2 camere noi

Venim aproape de tine și de familia ta printr-o ofertă de apartamente de 2 camere în Constanța. Compartimentate eficient, apartamentele pun în valoare fiecare centimetru pătrat din suprafața acestora.

Living-uri spațioase, bucătarii generoase închise, dar și terase unde îți poți bea cafeaua în voie sunt caracteristici ce însușesc apartamentele din complexul Maurer Residence Constanța.

Un apartament cu două camere în Constanța este ideal pentru familiile ce abia au început să își paveze drumul în viață, dar și pentru cei care acest drum este cunoscut și sunt la capitolul în care învață să devină părinți.

De la calitatea materialelor și până la atmosfera creată de Maurer Residence Constanța, apartamentele de 2 camere au toate caracteristicile necesare pentru a te bucura atât de spațiul generos, cât și de funcționalitatea acestuia.

La Maurer Residence Constanța, toate apartamentele primesc finisaje premium, de cea mai bună calitate. Considerăm că acestea au un aport considerabil la confortul oferit, atunci când o familie decide să își achiziționeze o locuință. Plus că, în majoritatea cazurilor, finisajele sunt alese după placul viitorilor proprietari, ceea ce, din nou, achiziționarea de apartamente noi constituie un avantaj.

Nu vei avea probleme cu țevile care alcătuiesc rețeaua de apă. Chiar dacă le schimbi pe ale tale, într-un bloc vechi e posibil să ai probleme din cauza celor de la vecini. La Maurer Residence Constanța apartamentele noi au instalații de calitate, rezistente, care asigura bună funcționare a acestora mult timp de acum încolo.

  • Apartamente complet finisate

  • Loc de parcare inclus în preț

  • Boxă inclusă în preț la demisol

  • Serviciu de administrare

  • Diverse metode de finanțare

  • Program Customer Care

Apartamentele de două camere din Constanța, puse la dispoziție de Maurer Residence, îți vor aduce nu numai confortul și spațiul generoase ci și posibilitatea de a avea plaja la discreția ta. Întrucât ansamblul se află la 7 minute de plaja Perla din Mamaia, te vei bucura de soare oricând vrei.

Apartamente de 2 camere noi în Constanța

Prețuri între 76.400€ – 112.700€

Notă:

Toate informațiile, schițele și pozele au exclusiv scop de prezentare!

Prețurile conțin TVA de 5%. Prețul imobilelor suportă modificări în funcție de suprafața balconului.

Metode de finanțare

Dacă acest tip de locuință se dovedește a fi potrivită pentru tine, Maurer Residence îți pune la dispoziție mai multe variante de plată printre care: