Apartamente 2 camere Constanta - Maurer Residence Constanta - Rate sau Vanzare

adas

Avantajele apartamentelor de 2 camere noi

Un apartament cu 2 camere este ideal pentru familiile ce au început să își paveze drumul în viață dar și pentru aceia ce au decis că este momentul să se retragă într-un loc liniștit

De la calitatea materialelor și până la atmosfera creată de Maurer Residence Constanța, apartamentele de 2 camere au toate caracteristicile necesare pentru a te bucura atât de spațiul generos, cât și de funcționalitatea acestuia.

La Maurer Residence Constanța, toate apartamentele primesc finisaje premium, de cea mai bună calitate. Considerăm că acestea au un aport considerabil la confortul oferit, atunci când o familie decide să își achiziționeze o locuință. Plus că, în majoritatea cazurilor, finisajele sunt alese după placul viitorilor proprietari, ceea ce, din nou, achiziționarea de apartamente noi constituie un avantaj.

Nu vei avea probleme cu țevile care alcătuiesc rețeaua de apă. Chiar dacă le schimbi pe ale tale, într-un bloc vechi e posibil să ai probleme din cauza celor de la vecini. La Maurer Residence Constanța apartamentele noi au instalații de calitate, rezistente, care asigură buna funcționare a acestora mult timp de acum încolo.

  • Apartamente complet finisate

  • Loc de parcare inclus în preț

  • Boxa inclusă în preț la demisol

  • Serviciu de administrare

  • Diverse metode de finanțare

  • Program Customer Care

Apartamentele de două camere din Constanța, puse la dispoziție de Maurer Residence, iți vor aduce nu numai confortul și spațiul generoase ci și posibilitatea de a avea plaja la discreția ta. Întrucât ansamblul se afla la 7 minute de plaja Perla din Mamaia, te vei bucura de soare oricând vrei.

Apartamente de 2 camere noi în Constanța

90.000 euro – 113.800 euro

Nota:

Oferta este valabilă pentru apartamentele aflate în stadiu de proiect și este supusă unor termene și condiții.

Toate informațiile, schițele și pozele au exclusiv scop de prezentare!

Metode de finantare

Dacă acest tip de locuință se dovește a fi potrivită pentru tine, Maurer Residence îți pune la dispoziție mai multe variante de plată printre care: