Alege structura dorita din noul
imobil propus spre vanzare!

Vezi detalii

Proiectul Maurer Residence Constanța avansează și asistăm cu bucurie cum, cărămidă după cărămidă, cartierul nostru se extinde pentru a găzdui comunitatea prosperă și unită pe care ne-o dorim cu toții.  Am dat start vanzarilor in noul bloc, B27.

Cu un regim de înălţime S+P+10E+11E RETRAS, noul imobil propus spre vânzare pune la dispoziţia viitorilor proprietari o gama variată de apartamente, începând de la garsoniere până la apartamente tip penthouse , inteligent compartimentate pentru a oferi un plus de confort şi luminozitate.

Blocul B27 include 127 de apartamente din care: 76 studio-uri, 24 apartamente cu 2 camere, 25 apartamente cu 3 camere și un apartament tip penthouse. Suprafețele apartamentelor variază între 39 mp - 100 mp utili. Toate acestea vin alături de 261 locuri de parcare (la sol 44, subterane 136, la parter 81).

Apartamentele beneficiază de dotări şi finisaje de calitate, precum: sistem de încălzire în pardoseală racordat la centrala termică pe gaze, termostat, obiecte sanitare marca GEBERIT, uşi de interior : din MDF plin, gresie și faianță porțelanată, calitatea A;

Pentru finisajele din băi si bucătării,  clientul are la dispoziție să își aleagă faianța și gresia dintr-o gamă variată de culori și texturi.

În camera de zi și în dormitoare se va monta parchet cu grosimea de 10 mm, culorile și texturile fiind diverse, clientul având posibilitatea alegerii acestora dintr-un catalog pe care colaboratorii îl pun la dispoziție.

Finisajele aduc un aport considerabil aspectului final al locuintei. Vei descoperi, indiferent de apartamentul ales, finisaje care pun întreaga locuință într-o lumină cu adevarat specială.

error: Content is protected !!