Apartamente - Maurer Residence Constanta

Apartamente noi - Maurer Residence Constanța

Găsește starea de bine de acasă

La Maurer Residence Constanța, spațiul oferit de apartamentele noastre reprezintă laitmotivul complexului. De la apartamente de tip studio și până la cele cu 4 camere, am gândit compartimentarea atât de eficient, încât nu vei simți nevoia să faci compromisuri, în ceea ce privește amenajarea.

Considerăm că, tot confortul oferit de spațiul din locuință se reflectă în starea ta de bine și relaxarea pe care o experimentezi, atunci când revii acasă, după o zi încărcată.

  • Apartamente complet finisate 
  • Loc de parcare inclus în preț
  • Boxă inclusa în preț la demisol
  • Serviciu de administrație
  • Diverse metode de finanțare
  • Program Customer Care

Apartamentele de tip studio, din cadrul ansamblului Maurer Residence Constanța, pun la dispoziție familiilor ce aleg acest tip de locuință, un spațiu suficient de generos pentru a asigura, ori de câte ori ajungi acasă, un mediu plăcut și primitor.

Descoperă apartamentele “open space” sau cele cu bucătărie închisă și alege ce ți se potrivește. Ne dorim ca familiile care aleg să achiziționeze o locuință, în ansamblul Maurer Residence Constanța, să fie încrezători în opțiunea oferită de noi. Un apartament de 2 camere îți poate aduce seri memorabile, momente unice și amintiri plăcute alături de familie.

Îți dorești un apartament nou cu 3 camere în Constanta dar te descurajează prețul? Pe de altă parte, îți surâde prețul pentru apartamentele cu 2 camere dar suprafața acestora nu ți se pare suficientă? Atunci hai să ne întâlnim la mijloc!

Cu cele 2 dormitoare din dotare, apartamentele de 3 camere reprezintă locul de relaxare perfect pentru tine și familia ta, datorită spațiului extins, în care fiecare membru își poate petrece timpul așa cum dorește.

În construcția apartamentelor folosim fiecare centimetru pătrat în parte. Astfel compartimentarea gândită de arhitecții noștri îți aduce spațiul de care ai nevoie pentru ca tu să îți poți transforma apartamentul într-un cămin adevărat.

Spațiul deschis și generos al apartamentului penthouse este perfect pentru a crea căminul dorit, oferind numeroase posibilități de compartimentare, finisare și configurare. Lasă frâu liber imaginației și pune în scenă fiecare detaliu al locuinței tale de vis, unde poți fi tu însuți, unde găsești energie pentru o nouă zi, unde te simți în siguranță, unde te bucuri de confort, unde este o plăcere să fii.

Notă:

*Oferta este valabilă pentru apartamentele aflate în stadiu de proiect și este supusă unor termene și condiții.
*Toate informațiile, schițele și pozele au exclusiv scop de prezentare!