Cu toții am trecut prin acele situații în care un om ne-a fost drag de la prima întâlnire, chiar înainte de a-l cunoaște foarte bine. Alina Munteanu se numără printre astfel de oameni care te cuceresc de la bun început cu deschiderea lor spre ceilalți. Ambițioasă, conștiincioasă și dedicată, Alina ne-a cucerit și pe noi și astăzi face parte din echipa noastră.

După ce a terminat facultatea de Finanțe Bănci, Alina a lucrat în domeniul bancar unde nu numai că a obținut rezultate care au poziționat-o mereu pe locuri fruntașe, dar unde și-a și dezvoltat înclinația nativă de a-i ajuta pe ceilalți: “Încă de la început mi-a plăcut interacțiunea cu oamenii și faptul că ii puteam ajuta pentru atingerea unui vis: a-și lua o casă sau a-și rezolva câte ceva din problemele zilnice.

Colaborarea cu Maurer Imobiliare a început în acest interval în care, prin intermediul clienților care solicitau împrumuturi pentru locuințe, a ajuns să cunoască în detaliu proiectele noastre și să admire, după cum ne povestește chiar ea, valorile în care credem: “Aflând mai multe informații despre proiectele Maurer Imobiliare, am fost încântată că avem în Constanța oameni care țin, în primul rând, la calitate și mai ales la comunitate”.

De aici și până la a face parte din familia noastră nu a mai fost decât un pas. Noi am invitat-o, cu drag, să facă parte din echipa Maurer, iar ea a acceptat, cu promptitudine, invitația noastră:

Când mi s-a propus să intru în echipa Maurer Residence Constanța mi s-a părut  o oportunitate excelentă pe care nu o regret, aici găsind o adevarată familie, oameni dedicați de la care am de învățat continuu. Sunt recunoscătoare să lucrez pentru o companie de succes, cu o conducere puternică și o viziune clară, care are capacitatea de a recunoaște și de a recompensa performanțele.

"Să formezi o echipă este doar începutul, să rămâi împreuna este progresul, să lucrezi împreuna este succesul"-  Henry David Thoreau

Alina iti sta la dispozitie pentru orice intrebare

TELEFON

0733 629 305