Viata ti se poate schimba intr-o secunda. Oamenii pe care ii intalnesti, locurile in care ajungi, deciziile pe care le iei, totul construieste drumul tau de maine. Nu trebuie sa ai parte de experiente nemaiintalnite, iesite din comun ca unicitatea povestii tale de viata sa fie o lectie pentru cei din jurul tau.

Desi a avut parte de momente despre care citim in carti, sau vedem in filme, viata Alinei Miu are o frumusete si o inocenta aparte. Mai multi ani si-a urmat sotul, navigand oceanele lumii, traind o experienta unica, insa a venit momentul in care prioritatile s-au schimbat:

”in momentul in care au venit pe lume copiii nostri, viata a capatat un nou sens. Desi m-am nascut si am crescut in Constanta, am decis sa ne mutam in Brasov, indragostiti fiind de acest colt de liniste din centrul tarii. Ne-am cumparat un apartament in Avantgarden3 si am fost impresionati de ceea ce a reusit un antreprenor roman sa construiasca. Ordinea, unitatea proiectului si imaginea de ansamblu – totul ne-a cucerit si ne-a determinat sa continuam sa investim in apartamente, in acest cartier”, isi aminteste Alina.

Un lucru determinant in povestea pe care Alina o traieste astazi este relatia apropiata pe care a avut-o cu angajatii Maurer Imobiliare”Se vede ca oamenii care lucreaza in aceasta firma au o educatie aparte. Mi-am dorit, in sinea mea, sa lucrez intr-o astfel de companie, tocmai pentru ca ma regasesc intocmai in valorile acestei firme”, continua Alina.

si cum toate lucrurile sunt randuite dupa o ordine bine stabilita de Cel de Sus, la aflarea vestii despre demararea proiectului Maurer Residence Constanta, Alina si-a exprimat dorinta de a ”urca in barca”:

”Pot spune ca am fost de cealalta parte a baricadei – am fost prima data client al Maurer Imobiliare, iar acum incep o noua experienta si tinta pe care mi-am pus-o este sa le ofer tuturor oamenilor pe care ii intalnesc aceeasi traire de care si eu am avut parte, la randul meu. Acesta este job-ul care ma reprezinta, care ma provoaca in fiecare zi, care ma ajuta sa ma redescopar, care imi pune in maini oportunitatea de a contura un viitor frumos pentru oamenii pe care ii intalnesc”, spune Alina.

Un apartament construit de Maurer Imobiliare, in oricare dintre proiectele sale, nu este un lucru inert, este cadrul vietii tale, o scena in care iti joci rolul pe care il ai in aceasta lume si care, de asemenea, poate deveni poarta spre viitorul pe care il scriem impreuna. Crede in visul tau si vino alaturi de noi!

Alina iti sta la dispozitie pentru orice intrebare

TELEFON

0738 663 572