Preocupată dintotdeauna de cei din jur, Alexandra a ales drumul formării profesionale în domeniul Asistenței Sociale - Psihoterapie pentru a putea fi alături de ceilalți în mod constructiv. “Întotdeauna mi-a plăcut să interacționez cu oamenii și, având în vedere formarea mea profesională, am început să văd altfel oamenii, să îi descopăr, să le înțeleg nevoile și problemele și împreună să găsim cele mai favorabile solutii.”

Viața a purtat-o pe multe continente și a învățat că planurile făcute acasă nu se potrivesc întotedeauna cu surprizele pe care ți le rezervă viața.

V“Ești purtat pe meleaguri neimaginate, ajungi să faci lucruri care odinioară erau în categoria "eu niciodată" sau lucruri la care doar visai.” Şi, la fel, a ajuns şi în echipa noastră. A descoperit mai întâi domeniul imobiliar unde s-a implicat trup şi suflet, înţelegând deopotrivă nevoile oamenilor şi emoţia primei investiţii, dar şi piaţa imobiliară din Constanţa. Apoi, ne-a descoperit pe noi şi a ales să rămână în familia noastră.”

“Am ales Maurer Imobiliare datorită căldurii cu care am fost primită la interviu, a familialităţii observate în rândul angajaților, dar și datorită managerilor care sunt lideri în adevăratul sens al cuvântului, nu "sefi". De-a lungul experienţei în domeniul imobiliar am descoperit și faptul că furnizarea celui mai bun serviciu înseamnă, în esență, să-mi pun clienții pe primul loc şi să fiu întotdeauna disponibilă, o bună ascultătoare şi o bună comunicatoare şi să răspund rapid la nevoile lor. Această filosofie, „primul client" a fost întotdeauna abordarea mea, dar și principalul motiv pentru care am ales să intru în familia Maurer Imobiliare.”

Alexandra iti sta la dispozitie pentru orice intrebare

TELEFON

0727 346 031