Întreabă-ne aici

(completează formularul, durează max. 60sec)

   Gata?

Puterea comunității este dată de implicarea individuală” – Echipa EBW. Împreună cu Elite Business Women, Maurer Imobiliare crește potențialul mediului de business, atât la nivel național, cât și internațional, în țări precum UK, Portugalia, Belgia sau Italia.

Componenta umană din mediul afacerilor este esențială pentru a înțelege în profunzime nevoile publicului căruia ne adresăm. Mai exact, trebuie să fim capabili să empatizăm și să vedem care sunt modalitățile corecte prin care oamenii să înțeleagă că relația client – antreprenor este bidirecțională. Prin asta înțelegem că această legătură este mai mult decât un schimb corect de resurse, fie ele produse sau servicii, ci mai ales un transfer de informații, în care ambele părți sunt concomitent emițători și receptori.

 

Cât de importante sunt interacțiunile umane în mediul afacerilor?

La fel ca bărbații, femeile creează anual noi locuri de muncă și susțin economia țării, însă procentul celor care fac acest pas important este încă destul de mic, în raport cu media Europeană. Provocările de care se lovesc țin în mare parte de viața personală, dar și de modul cum abordează propria afacere.

Diferențele apar în modul de organizare și de rezolvare a problemelor ce apar. Femeile urmăresc întotdeauna să aibă un un impact pozitiv asupra comunității și să obțină mai multe rezultate decât cele materiale, atât din partea publicului căruia se adresează, cât și din partea angajaților. Odată cu dezvoltarea oamenilor implicați direct și indirect într-un business, acesta crește exponențial. Însă este o muncă în plus și un efort dificil de susținut de către o singură persoană.

Practic, viața de familie și cea profesională nu ar trebui să interfereze, iar echilibrul să fie găsit în permanență pentru a nu eroda niciuna dintre relații. Dacă domeniul afacerilor susține economia unei țări, familiile sunt baza pe care se construiesc sisteme solide. Pentru abordarea și mai ales soluționarea acestor provocări există Elite Business Women. Locul unde femeile ce dețin afaceri mici și mijlocii se întâlnesc pentru a face schimb de experiență și să ușureze drumul către scopul pe care și l-au propus.

Să întalnești oameni care împart același țel și sunt motivați de un scop asemănător, ajută în primul rând la a trece pragul psiholog ce apasă în momentele în care apar scenarii noi sau neprevăzute. Un cadru de business în care majoritate responsabilităților sunt îndreptate către persoana care l-a înființat, iar deciziile importante trebuie, de multe ori, luate din instinct, produce invariabil nevoia de ajutor.

Fie că sunt femei care au deprins expriența necesară pentru a lua decizii cheie sau aflate la început de drum, Elite Business Women este locul unde dialogul capătă accente familiale. La fel ca la Maurer Imobiliare unde, în toate complexurile din țară, am dezvoltat comunități bazate pe încredere și solidaritate, ne dorim să continuăm această misiune, deoarece implicarea individuală redă putrea comunității.